Femei soferite pe acest forum?
![]() ![]() ![]() |
Femei soferite pe acest forum?
Oana |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit. Dar stiu ca te-ai sculat de dimineata...
![]() Era "Cony" parca... M-am uitat de curiozitate pe "lista membri" si se pare ca mai sint fete dar au mesaje "0". |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit Oana!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai sint citeva fete pe aici, dar sint mai linistite, oricum bine ai venit, si daca ai vreo problema nu ezita sa ceri ajutorul :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Wellcome !
Era pe aici intr- o vreme "Letitia" dar nu am mai vazut nici un mesaj de la ea. |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE Mai sint citeva fete pe aici, dar sint mai linistite, oricum bine ai venit, si daca ai vreo problema nu ezita sa ceri ajutorul :wink: corect. E foarte posibil ca un topic initiat de tine sa se lungeasca pe zeci de pagini. Din motive clare majoritatea isi vor da o parere asupra oricarei probleme ridicate de tine. De altfel exact asta fac si eu acum, ma bag in seama. Tztz. |
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Pe forumul Autoshow... atentie nu fac reclama...e o tipa care spune ca baga mana shi pe la motorul de dacie...insa la cel de reno...mai ales ca e shi dizal nu se mai baga. Femeie initiata in arta schimbatului de bujii e ceva doosebit... :wink: . Sa revin la topic se pare ca nu prea intra femeile pe forum, nici nu prea au ce gasi, insa cred ca suntem incantati ca una incearca sa paseasca dinnou printre subiectele forumului shi participa cu pareri pertinente la subiectele discutate.
Bine ai venit Oana! |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
hihi, asa baieti
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Oana, ca sa nu murim de curiozitate, fa-ti te rog o poza si pune-o in avatar.
![]() Si mai completeaza si ce masina ai si din ce oras esti, asta asa ca sa te putem ajuta cum trebuie :wink: Na Ovidiu ca ti se indeplineste voia ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ok. acum fata a intrebat ceva simplu si vad ca nici o alta persoana de sex feminin nu a raspuns. eu zic sa va potoliti un pic instinctele baieti.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
cred ca Conny e printre singurele fete pe care le-am vazut eu postand vre-odata pe forum ...
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Oana, ca sa nu murim de curiozitate, fa-ti te rog o poza si pune-o in avatar. :twisted: Si mai completeaza si ce masina ai si din ce oras esti, asta asa ca sa te putem ajuta cum trebuie :wink: Paul >> Si daca vei vedea ca e... nevasta-ta? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
sod |
![]()
|
nu cred ca pus-ul pozei in avatar e o idee buna. Mai era un domn pe aici care avea un avatar cu el flexandu-si muschii pectorali la bustul gol. Din pricina lui mi-am setat in preferences sa nu mai arate avatare; mai venea cate cineva prin birou si credea ca stau pe cine stie ce site-uri gay (disclaimer: nu am nimic impotriva celor cu asemnea orientari, dar nici nu vreau sa fiu asociat cu ele).
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
deveniti patetici. hai gata cu topicul asta ca nu are nici un viitor. a intrat doamna a pus o intrebare (de fapt singurul lucru afirmat de dansa pe acest forum) si imaginatia a inceput sa debordeze.
as inchide eu threadul dar nu pot , asa ca rog un alt moderator sa o faca. pana nu vad oameni in toata firea facandu-se si mai rau de ... . ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
sod |
![]()
|
tztz, e cafenea mai, relax. Eu zic ca totul a fost intr-un spirit jovial si prietenesc.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Nightmare69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 May 04 From: Bucuresti- dr. taberei ![]() |
oana de curiozitate ai o super nova rosi ?????
il sti pe seb din arhitectura ?? ![]() |
-------------------- minte-ma in gura matii ca te mint si eu :))
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Aici toata lumea stie pe toata lumea!
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce vorbiti, mai..cica n-au vazut fete postand pe aici..da' eu ce sunt? Si postez de ceva vreme..
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca avatar am masina din dotare,dar pun si poza mea daca tineti neaparat !
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
GeorgeB |
![]()
|
sunt de acord , dar 12 mesaje ? :?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
George, pai tu crezi ca toata lumea freaca manganu' ca tine ? Unii oameni mai si munceste, bai, iubitorule de GALBEN! :U
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BodyLove |
![]()
|
14 cu asta..hehe :oops:
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Ca avatar am masina din dotare,dar pun si poza mea daca tineti neaparat ! Si ce mai astepti? Invitatie speciala? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
BodyLove |
![]()
|
K..stai ca acu' ma execut...sa vad..ca nu stiu ce sa fac...hai c-o pun ca avatar...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Frateeeee, au hormonii vostri o viteza... mai ceva ca in cursa inarmarilor din timpul Razboiului Rece.
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BodyLove |
![]()
|
Mah...nu pot sa-mi pun nous avatar..stai sa mai incerc
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
N-ai inteles!Oamenii nu vor avatar, ca e prea mica poza si nu pot distinge eventualele detalii interesante :wink: ! Ei vor sa-ti pui poza la Album Foto, sa se poata delecta pe indelete... :U
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BodyLove |
![]()
|
Ete nah....poate o sa pun..pana atunci..aveti avatarul ..hehe
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
Na, 'ra-ti voi sa fiti, acu' dati-va drumu' la imaginatie !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Dupa cate vad, domnisoara face nisca fitness asa ca mai pohales cu comentariile daca tineti la fizionomia voastra...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:27 |