Indicatoare in bord razna
![]() ![]() ![]() |
Indicatoare in bord razna
DACIOSU |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 BREACK
2000 BREAK
|
|||
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Sa nu fie o intrerupere de masa in bord.Cu pozitiile aprinse vezi daca nu palpaie becurile care ilumineaza bordul si verifica totusi contactele la baterie.
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
DACIOSU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 BREACK
2000 BREAK
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Imi pare rau,nu stiu exact cum vine la tine dar poate este cineva pe forum care stie.Oricum incearca sa vezi si sa descrii exact cam cum se manifesta ceasurile tale.Si te mai rog sa te mai uiti o data,mai pe seara,cu pozitiile aprinse,cand ceasurile o iau razna,lumina la bord creste sau scade in intensitate?
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai daca nu ma insel ca sa ii remediezi interuperea de masa, trebuie sa demontezi toate ceasurile de bord. Oricum trebuie sa te pricepi putin ( mai mult ) la partea electrica.
Iti recomand un electrician, ii dai si tu acolo un 20-30 ron, depinde cum te intelegi cu el ![]() This post has been edited by EUROPE_: 5 Aug 2006, 08:05 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
mbabusanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 June 06 ![]() |
vezi ca de la alternator la caroserie este un cablaj (din sarma impletita).
NOTA: motorul se afla izolat de caroserie prin tampoanele de cauciuc si nu se poate face o masa (daca pot sa ma exprin astfel) intre motor si restul masinii sa nu fie oxidate contactele sau sa fie chiar desprins sau rupt. 30% sanse sa fie asta pt ca se poate transmite masa si prin cablul de ambreiaj dar trebuie incercat. |
--------------------
dacia
break
VS-12-FIX
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
tot in zona unde vine masa de la alternator sint mai multe fire prinse pe un surub .verifica sa nu fie vreunul rupt sau sa nu fie oxidate . totodata poti verifica si daca iti incarca bine - am intilnit caz cind datorita alternatorului aparea acelasi fenomen cu cel descris de tine .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:48 |