Cat costa o planetra dreapta de DSN?
![]() ![]() ![]() |
Cat costa o planetra dreapta de DSN?
Greenworld |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
DSN
CONFORT
- B27YHX
|
|||
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Pretul cred ca e in jur de 4 mil, iar daca o schimbi in alt service decat Dacia nu ai garantie. Si sincer ar fi pacat sa dai bani si sa nu ai 18 luni garantie. Se intampla sa mai fie si piese mai proaste care cedeaza. Ai noroc ca la cea din drapta nu trebuie schimbat (completat) uleiul din cutia de viteze.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
leop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ptr.Greenworld:
bracheaza rotile maxim la stanga sau dreapta -cu masina stand pe loc-si pleaca brusc.Daca troncane-planetara bulita.Incearca sa reconditionezi planetara la service in Tunari.Nu ma intreba adresa exacta ca nu stiu f.bine.Bafta! |
--------------------
dacia
supernova clima
- b10 leo
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
...si eu iti recomand sa o reconditionezi... te duce ceva in jur de 50ron(cand am facut eu acum vro 10000km) cu montat... daca nu!.. ia-ti una noua, daca nu ai ce face cu banii!
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
Xplode |
![]()
|
De o planetara reconditionata daca tragi iti pica imediat. Am incercat si eu si nu se merita. Mai bine dai un ban, dar ai una noua.
Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
reconditionata nu se merita deoarece cei din tunari pun burdufe proaste care se rup si cind te duci la ei iti spun ca numai ai garantie deoarece s-au rupt burdufele si a intrat praf etc deci garantie lor este 0!!!!!
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Si eu iti recomand tot una noua. e vreo 4,5 - 6 mil..depinde de magazin.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
Si eu am probleme cu plantara dreapta. Am o intrebare: daca ma duc la service Dacia autorizat, mi-o reconditioneaza? Si daca da, cat dureaza ca timp?
As vrea sa cumpar una noua, insa nu prea imi permit sa dau 4.5 - 6 milioane (asa am citit intr-un post mai sus). |
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
confirm si eu cei din tunari recoplanet sunt niste tepari , mai bine una noua
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
puneti una noua . daca inainte cei de la tunari faceau lucrare de calitate acum nu se mai merita sa faci reconditionarea planetarei la ei .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
aliyx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 January 06 ![]() |
planetara are pret pana in 4 milioane(eu am schimbat-o si ma costat 3milioane si o suta de mii) si se schimba mai usor ca la dacia clasica asa ca spor la munca
|
--------------------
dacia
supernova
2001 raspodie
- ms-xx-xxx
|
|
Liviu-APR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 May 06 ![]() |
pai si da-ne si noua un indiciu (sau mai multe, de exemplu adresa exacta) care sa ne ghideze la minunatul loc cu comori unde ai gasit o planetara - piesa de origine - nou noutza la mai putin de 4 milioane.
Sa va zic ca la mine in Craiova REDAC-ul avea tupeul acum un an jumate sa vanda cu 9-10 milioane pe cele produse de renault si cu 6,5-7 alea romanesti ? |
--------------------
DACIA
SuperNova
- DJ 82 APR
|
|
Xplode |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:21 |