Caut o carte, Cum se numea fir-ar sa fie...
![]() ![]() ![]() |
Caut o carte, Cum se numea fir-ar sa fie...
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie "Wheels" de Arthur Hailey ?
Pe romana "Roti"? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Nu stiu...Asta era? Subiectul era aproape de flash-backurile mele?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Wheels (novel) This article is about the novel. For the circular object, see wheel. Wheels (1971) is a novel by Arthur Hailey, concerning the automobile industry and the day-to-day pressures involved in its operation. The plot lines follow many of the topical issues of the day, including race relations, corporate politics, and business ethics. The auto company of the article is a little-disguised Ford Motor Company and some of the characters are recognizable to company insiders. QUOTE Action, intrigue. dangerous ambitions, and high-stakes gambles roar through the world of America's richest industry. In Motor City — a sprawling Detroit of seamy ghettos and elegant suburbs — passionate men and women play a power game fueled by greed, lust, and dreams ...while unions, car dealers, and organized crime battle behind the scenes for a piece of the billion-dollar pie. Here is Arthur Hailey's epic novel of success and shame, triumph and treachery in the fastest, most competitive big business of them all. This post has been edited by klaus: 4 Aug 2006, 08:43 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Asta trebuie sa fie...Mersi mult klaus! Si daca mai stii vreo carte despre industria auto americana(si nu numai) spunet-mi! Vreau sa citesc despre trecutul corporatiilor din ziua de azi.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
klaus |
![]()
|
Bine, daca ai curajul si rabdarea sa citesti 300 de pagini in limba engleza, ti-o pot pune aici...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Da-mi...Nu ma deranjeaza deloc, mai bine, o sa simt mai bine feelingul!:P
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Mii de multumiri!Ai facut pe ziua de azi pe cineva fericit!
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
mai poti citi BETSY, urmarea acestei carti mirifice!
Da, are o urmare insa mie mi s-a parut mai slaba mult ca originalul As recomanda-o oricarui pasionat de auto This post has been edited by dizzy: 4 Aug 2006, 09:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mircea-daniel |
![]()
|
Are si o continuare...?Deja am inceput ziua prea bine...
This post has been edited by mircea-daniel: 4 Aug 2006, 09:05 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Va recomand My years at General Motors de Alfred Sloan: http://www.amazon.com/gp/product/038504235...glance&n=283155
Carte non-fiction excelenta care detaliaza si partea de business si partea tehnica a GM, din 1923 pina in 1946. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:11 |