Pareri despre marci de casetofoane
![]() ![]() ![]() |
Pareri despre marci de casetofoane
stfp |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Si eu am inlocuit casetofonul din fabrica. Este relativ destept, dar comutatorul din stanga cu 4 pozitii este greu de manevrat din mers pe drumurile noastre (sa nu spuna cineva ca nu am voie!), are putere mica si fasaie casetofonul destul de urat (la mine). Pentru ca au zis ca asa fasiie toate, l-am schimbat. Eu am avut pana acum un Panasonic 4x40 si un Sony 4x45. Panasonicul suna mai bine, dar distorsiona la volum mare. Sony suna mai sec, dar are rezerve mai mari. Ambele le gasesti pe la 4M lei si aproape orice iti iei are toate facilitatile de care vorbesti (mai putin cautare pe caseta si Dolby).
Tips: 1. boxele sunt foarte proaste (facute pe vapor in Bucuresti) si trebuiesc inlocuite; pe fata este super un sistem (joase in usi, inalte sub parbriz, langa detectoarele de la alarma) l2. La Metro se gasesc CD playere portabile cu alimentator de la bricheta, caseta falsa (o bagi in casetofon si asculti CD) si antisoc de 10s la 1,5 M lei. Nu sunt de firma, dar merg bine. |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand success mult in achizita unu nou sistem de sunet.
Nu vreu sa iti dau sfaturi foarte clare in legatura cu o marca sau alta dar e bine sa te orientezi catre ceva mai bun. Ceea ce iti recomand daca iti cumperi boxe sa nu iti iei pocnitori. Adica Soni Xplode. Dupa cum zice sinumele sunt pocnitori. Decat sa dai 4-5 mil pe niste boxe sony mai bine iti ei ceva la 700000 si sti macar ca nu ai luat teapa la pret. Unitatile sony nu sunt proaste numai ca vezi ca volumul ajunge la putere maxima pe la jumatate, nu spre sfarsit ca la toate celelalte. E o chestie de fraiereala cand te duci la magazin si il da ala la jumate si iti zice ca mai poate mult. De fapt isi da deja duhul si daca il dai mai tare distorsioneaza de rupe. Eu conosc modelele CD alea peste 10 mil, dar am auzit de la cunoscatori ca si cele mai ieftine sunt identice. Deci ele dau aceeasi putere ca si celelalte numai indicatia difera. In rest Pieneer si Kenwood merg foarte bine. Daca vrei ceva bun bun indreapta-te spre Alpine si VDO. Dar deja pentru astea trebuie sa ai usi gandite cu cutie de rezonanta... Bafta multa si bate-i la cap pe dealeri sa iti explice cat mai mult despre ceea ce vor sa iti vanda. PS. Fugi de aia care vor sa iti vanda Xplode ca fiind boxe de calitate. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Scuze ca te contrazic, boxele Sony Xplode sunt boxe bunicele ca raport pret / calitate, dar in Romania nu prea gasesti decat contrafacute, inclusiv in magazinele mari. Una din diferente este ca o boxa originala trebuie sa aiba in relief XPlode pe membrana. Am muscat si eu, am dat banii si le-am aruncat dupa o luna. La fel am patit cu Panasonic (boxe). Acom am Blaupunkt si sunt relativ multumit. Sunt singurele pe care le-am gasit care sa incapa fara probleme si fara modificari pe spate. Sa ai grija ca usile nu prea suporta putere mare. Plasticul este destul de slab si vibreaza nasol.
|
-------------------- |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Ti-ai pus in fata sistem? Sau ziceai doar in principiu ca e super? Sunt si eu tentat sa o fac, doar ca ma gandesc ca am citit in datele de pe www.autocardo.ro la niste boxe Clarion ca sensibilitatea e ceva mai mica. Parca 89 dB in loc de 91 cat au coaxialele. Dar de fapt cred ca se compenseaza prin faptul ca ai inaltele mai aproape de cap, mai ales ca din usa se propaga mai greu.
Te rog sa imi spui daca mai stii ceva concret (adica din experienta), sa nu imi iau ceva degeaba (si banii, dar mai ales sa nu ajung sa nu imi placa). Pe spate mi-am pus eu ceva in loc de alea din Buc. de pe vapor (totusi nu e cam scump vapor in Bucuresti? ![]() (BTW. am si eu parere buna despre Panasonic! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
DSops |
![]()
|
Eu vorbesc numai din ce am. Boxele le-am cumparat de la un smecher din timisoara, care se ocupa numai cu asa ceva. El mi-a recomandat Blaupunkt, care au raport pret / performanta acceptabil. Pe spate mi-a pus doua de 65 W cu 2 cai (50 euro), iar pe fata a insistat sa-mi puna sistem (tot Blaupunkt, 80 W, 70 EURO). Eu nu am stiut ce este dar am lasat dupa el. Rezultatul este peste asteptari, pentru ca inaltele de la baza parbrizului se reflecta din parbriz si se aud foarte bine in toata masina. Tot el mi-a spus ca sistemele luate din bucati nu dau rezultate bune, ci trebuie luat sistem complet.
Am ajuns la smecherul asta, dupa ce desteptii de la Pioneer mi-au demonstrat ca in SN nu pot sa pun nimic ca lumea, decat data fac modificari mari la usi si la spate. Problema: schimbi boxe usa, masca este mai inalta, dai cu manivela de la geam in ea. Solutie: geam electric. |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Infinity all around si calitatea "se aude". Usile fata vibrau rau de tot dar le-ai izolat nu un strat gros de vatelina si nu mai vibreaza violent, doar se misca un pic inainte si inapoi. Mai nasol este ca butoanele de la geamuri imi vibreaza si e enervan. Nu stiu ce sa le fac, fara se le modific.
Modificarile usilor si spatelui la mine sunt majore si inca nu s-au terminat. Nici in strainatate xplode nu sunt vazute bine. Am ascultat cum se aud astea de care zici tu cu relief si ... nu e nici diferenta. Pocnitori. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
stpf....sa nu-ti iei sistem sony xplod. foarte prost. citeste in revista "autoshow bazaar" un articol despre diferite sisteme. sony e cel mai prost. un prieten care are mi-a confirmat. eu am sistem alpine ...merge bine. am avut blaupunkt ...bun si ala.
bafta. |
-------------------- |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
eu am pe fata mb quartz 50w pe spate pioneer 100w cass blaupunkt milano 127 si se aude excelent
|
-------------------- |
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
XPlod f1311... penale... pacat de bani.
Am si eu, dar o sa le arunc si o sa-mi iau Blaupunkt de fi 13, cat de repede. |
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:55 |