Cit costa Cartea Verde?, am auzit ca 1.000 euro...
![]() ![]() ![]() |
Cit costa Cartea Verde?, am auzit ca 1.000 euro...
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
In nici un caz nu costa 1000 EURO, este undeva intre 30 si 100 euro. Pentru preturi exacte mergi la compania de asigurari unde ai CASCO. La Omniasig daca ai CASCO si faci la ei carte verde e in acelasi timp si CASCO international.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Deshteptu |
![]()
|
de ASIBAN e vorba.. din pacate pe site la ei nu gasesc relatii.. doar daca cineva a mai trecut prin asta...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Cartea verde costa 60$ pe 15 zile, pretul e identic la toate companiile de asigurari, daca vrei pe o perioada mai mare, ex. un an, costa in jur de 800$.
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Deshteptu |
![]()
|
aha. si trebuie sa o am obligatoriu pt un an intreg? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
trebuie sa o ai pe o perioada mai mare decat stai acolo. daca stai 10 zile, iei una de 15 zile, de expl
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Cartea Verde" reprezintă RCA internațională. Se emite pe minim 15 zile (chiar dacă tu ai nevoie o zi), în multiplu de 15 zile. Costul minim al CV este de 30$ pentru 15 zile (țări riverane). Durata de valabilitate al CV trebuie să fie mai mare sau egală cu durata cât autovehicolul nu este în țară.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Cost carte verde tarile UE:
> pentru 15 zile - 60 de dolari > pentru 20 zile - 80 de dolari > pentru 1 luna - 100 de dolari > pentru 6 luni - 455 de dolari > pentru 10 luni - 700 de dolari > pentru 12 luni - 810 dolari sursa: Evz. |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
Intr-adevar e recomandabil sa inchei care verde la compania de asigurari la care ai si casco, pentru ca aproape sigur s-ar putea sa beneficiezi in acest fel de extinderea gratuita a asigurarii casco in afara teritoriului Romaniei. Dar mai bine intreaba, ca sa fii sigur...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
Am luat azi CV pentru 15 zile, cost 60 USD, la agentia ASIBAN din pta Kogalniceanu + extensie CASCO moca. Merge platit si direct in valuta daca nu vreti sa schimbati la cursul lor.
|
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
Deshteptu |
![]()
|
aha, mersi. m-am lamurit:(.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
critianoprea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 3 August 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- AG 11 ECO
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Cine ti-a spus povestile astea?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
pasion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 July 06 ![]() |
pentru Money TalKs..........
Cum scap de penalizarile astea ? Nu am postat exagerat pt.penalti ![]() |
--------------------
vw
passat
2006 variant
- B 108795
|
|
critianoprea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 3 August 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
@MoneyTalks
Daca ai masina înmatriculata în România si pleci un an afara cu ea, atunci iti trebuie cartea verde pentru perioada in care esti plecat. Mai multe pe : http://www.asig.ro/carteverde.php cam 810 usd Cam asa spune legea, dar se poate fenta usor. Iti iei Carte Verde la iesirea din tara pe 15-20 zile iar când crezi ca mai ai nevoie de ea pe afara rogi niste prieteni care au si ei la rândul lor prieteni la vreo firma de asigurari si-ti faci alta pentru alte 15-20 zila sau chiar o luna. Dar legal este ca odata iesit din tara sa ai CV pentru o perioada acoperitoare. Deci stai un an cu masina afara => platesti un an. This post has been edited by cmandrei: 16 Aug 2006, 09:44 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- AG 11 ECO
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Carte verde (pentru masina din semnatura) pentru Europa (nu stiu daca conteaza dar scriu) 60$ la Allianz (unde are si masina casco si rca) pe 15 zile.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
victorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 March 06 ![]() |
Cartea Verde reprezinta Asigurarea de raspundere Civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule in afara teritoriului Romaniei (RCA-ul extern k sa zic asa) si este obligatoriu sa o aveti cand parasiti teritoriul Romaniei . Pe langa Cartea Verde mai ai nevoie de Supliment de asigurare (Extensia de CASCO). Acest supliment te acopera in caz de furt/dauna totala . Nu este obligatoriu daca esti proprietarul masinii . In cazul in care aveti masina luata pe leasing (cazul meu) trebuie sa mergeti la societatea de leasing pentru a va lua Imputernicire pentru scoaterea autovehiculului din tara . Pentru a va elibera aceasta Imputernicire sunteti obligat sa prezentati societatii de leasing (a carei proprietate este masina) copie dupa pasaport, carte verde si aceasta extensie de CASCO . Pretul acestui Supliment de asigurare (extensia CASCO) este similar cu cel al Cartii Verde si este in functie de perioada de timp pentru care o solicitati (ca si in cazul cu Carte Verde: 15 zile si/sau 30 zile - nu stiu perioada mai mare pentru k nu mi-a trebuit) . Puteti face acest supliment de asigurare la orice asigurator, indiferent unde aveti incheiata polita de asigurare CASCO pentru care solicitati suplimentul de asigurare .
Acum, daca incheiati Cartea Verde la BCR Asigurari vi se incheie gratuit si extensia de CASCO . OBS.: verificati atunci cand faceti extensia de CASCO valoarea procentului fransizei practicate de asiguratorul unde incheiati polita . De ex. la OMNIASIG este de 10%, iar la BCR Asigurari este de 20% . Pentru cei care nu stiu ce reprezinta fransiza : in caz de furt/dauna totala suportati din buzunar propriu procentul din valoarea masinii care este egal cu valoarea fransizei . Mai exact, daca valoarea masinii pentru care aveti incheiata polita de asigurare facultativa (CASCO) este de, sa zicem, 10000 de euro, in cazul unei fransize de 10%, asiguratorul va va despagubi cu restul de 90%, adik 9000 de euro . |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2005 1.5 dCi
- B
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
@critianoprea
Eu zic ca nu e prea indicat sa fentam legea. Cartea Verde nu e facuta doar ca sa o arati la vama la iesirea din tara. E facuta sa te protejeze in caz de accident, mai exact sa-i protejeze pe ceilalti. Eu personal recomand calduros sa se circule prin afara numai cu asigurare valabila. Chiar daca sa zicem iesi cu masina din tara, si nu circuli timp de un an, daca ti se fura, asigurarea Casco nu te va despagubi, pentru ca extinderea Casco in afara este valabila doar pe perioada pentru care ai incheiat si Carte Verde. Oricum, daca RCA se extinde automat si pentru afara din ianuarie, atunci cifrele de genul 800 de dolari pe an nu vor mai fi decat o amintire neplacuta |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 17:55 |