cumparare motor - acte, ce acte se fac?
![]() ![]() ![]() |
cumparare motor - acte, ce acte se fac?
dex0906 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 24 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|||
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
proprietarul va face o fisa de dezmembrare si factura ptr motor
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
dex0906 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Din cate auzisem eu trebuie data o declaratie pe propria raspundere ca nu este furat motoru. Atat.
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Nu trebuie sa faci nici o declaratie, nici la notar, nici la Politie, nici in alta parte. Cel putin anul trecut era valabil acest lucru cand, dupa ce mi-am schimbat motorul, la RAR nu mi-a cerut nici un act de provenienta a lui.
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
dann_00 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 26 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am schimbat motorul la masina acum cativa ani, si atunci mi-au cerut act de provenienta.. Am facut un act de vanzare/cumparare cu proprietarul motorului, si m-am dus cu el la RAR, unde mi-au trecut noua seria in cartea masinii.
|
--------------------
Dacia | Kia
1300 | Cee'd
1981 | 2007
- B-xx-SBH | B-xx-SBH
|
|
dex0906 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|
dann_00 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 26 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia | Kia
1300 | Cee'd
1981 | 2007
- B-xx-SBH | B-xx-SBH
|
|
dex0906 |
![]()
|
am dat mail la RAR si am primit raspuns ca nu trebuiesc acte de provenienta (banuiesc ca verifica ei seria sa nu fie furat)
"Pentru efectuarea prestatiilor RAR necesare mentionarii in cartea de identitate a inlocuirii motorului, nu este necesar sa prezentati nici un document de provenienta a motorului. Trebuie sa aveti asupra dvs. cartea de identitate a vehiculului si actul de identitate (BI sau CI). RAR-Departamentul omologari individuale ing. Serban Dobre" This post has been edited by dex0906: 10 Aug 2006, 12:51 |
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|
dann_00 |
![]()
|
QUOTE(dex0906 @ 10 Aug 2006, 12:50) am dat mail la RAR si am primit raspuns ca nu trebuiesc acte de provenienta (banuiesc ca verifica ei seria sa nu fie furat) "Pentru efectuarea prestatiilor RAR necesare mentionarii in cartea de identitate a inlocuirii motorului, nu este necesar sa prezentati nici un document de provenienta a motorului. Trebuie sa aveti asupra dvs. cartea de identitate a vehiculului si actul de identitate (BI sau CI). RAR-Departamentul omologari individuale ing. Serban Dobre" era si cazul sa mai evolueze si ei.. ![]() |
--------------------
Dacia | Kia
1300 | Cee'd
1981 | 2007
- B-xx-SBH | B-xx-SBH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:15 |