Problema Usi, Dacia Papuc 1307
![]() ![]() ![]() |
Problema Usi, Dacia Papuc 1307
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
In primul rand modelul cu clapeta este cel mai prost model facut vreodata (ma refer la berlina). Si eu am aceeasi problema, am incercat 2 ani sa tot carpesc la ele dar degeaba tot greu ca draq merg. Problema la sofer am rezolvat-o prin schimbarea clapetei si a broastei, urmeaza si in partea dreapta fata dar imi mai trebuie 100 ron pt asta. Vezi ca pe spate broasca are un surubel de la care reglezi de unde poti deschide usa (din interior, din ext sau si si)
Morala: nu prea ai cum sa repari clapetele ca isi pierd din rigiditate si poti sa te c... pe ele- altele noi si o sa mearga. This post has been edited by ksi_id: 14 Aug 2006, 08:55 |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact este un surub sau butonas care regleeaza modul de deschidere al usi ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Unde?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
clapetele actioneaza o parghie in forma de L care are prostul obicei sa se indoaie. Trebuie sa dai jos fata de usa, sa scoti clapeta de deschidere, sa indrepti L-ul si o sa mearga parfum. Eu am facut asta la mine si in 3 ani n-am mai avut probleme.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(Ov @ 14 Aug 2006, 13:09) clapetele actioneaza o parghie in forma de L care are prostul obicei sa se indoaie. Trebuie sa dai jos fata de usa, sa scoti clapeta de deschidere, sa indrepti L-ul si o sa mearga parfum. Eu am facut asta la mine si in 3 ani n-am mai avut probleme. Maine o desfac, ori o repar ori ii dau foc PS: daca nu o repar dau clapetele jos si pun sarma, cand vreau sa dechid usa trag de sarma ![]() Ma dispera la culme 1307-le asta, usile nu se deschid, de linia masinii nu mai vorbim....si "exemplele" pot continua la infinit Am avut(defapt tata, nu eu) o supernova care a mers pe principiu Cheie-Benzina-Talpa. Recomand cu caldura DSN.... |
--------------------
.
.
.
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Clapeta actioneaza o parghie care are prinsa printr-un nit o furca. Problema este furca aia care se uzeaza iar tamburusu care calca pe cremaliera nu se mai ridica destul. O modalitate ar fi umplerea furcii cu un pct de sudura ( sau sa pui niste sarma sau surubel mic in furca ) dar nu prea ajuta mare lucru, cel putin la mine nu o prea ajutat, tu poti sa incerci sa vezi, deoarece cum am spus si mai sus clapeta isi pierde din rigiditate. Spor la lucru.
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
ksi_id |
![]()
|
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
bullet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 15 March 08 ![]() |
Problema cu clapetele o am si eu la un prieten am scimbat broasca si clapeta ca sa mearga intradevar tragi clapeta si usa se deschide ft usor dar o clapeta e 50 ron si o broasca depaseste pretul ca sa te tina ce 1,5 2 ani pe langa alea se mai strica si altele si deja o iei razna dar am fost la un atelier de tinichigerie si un nene sudor de acolo ma vazut ca trag de usa ca turbatu si a venit la mine si mia zis ca sa ii dau si lui ceva acolo nu stiu cat si ce a insemnat si mi le face sa mearga ca unse sincer nu am nici cea mai vlaga idee ce lear fi putut face ca eu leam batut indreptat reglat cremaliere curatat uns broasca nimic probabil cum am citit mai sus ceva de un punct de sudura..
|
--------------------
dacia
1310 cli
2002 cn4 ford mondeo 1.6 16v
- CT 83 DEV CT 91 HCT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:37 |