help cu o baterie !, a murit bateria
![]() ![]() ![]() |
help cu o baterie !, a murit bateria
IceLorDD |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 September 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
-------------------- Ba ziceti voi de dacii ca sunt de kko...dar laptele nu e bun fara kko...
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Nu se intampla nimic rau, stai linistit. Scoate fierul ala, se fixeaza destul de bine bateria si fara el si ... drum bun si fara evenimente.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(b64chr @ 14 Aug 2006, 08:58) Nu se intampla nimic rau, stai linistit. Scoate fierul ala, se fixeaza destul de bine bateria si fara el si ... drum bun si fara evenimente. Zau? Eu de la o chestie dintr'asta am varsat electrolitul care a curs pana jos pe lonjeroane! Nu te juca, du-te si roaga sa-ti schimbe bateria cu una special pt. solenza! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 14 Aug 2006, 11:56) Zau? Eu de la o chestie dintr'asta am varsat electrolitul care a curs pana jos pe lonjeroane! Nu te juca, du-te si roaga sa-ti schimbe bateria cu una special pt. solenza! Ma calci pe nervi din ce in ce mai pregnant! Ia pastreaza-ti observatiile pafaristice si lasa lumea sa vorbeasca din experienta! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
b64 chr are dreptate.La mine sta de doi ani fara tbla aiai indoita .O am in portbagaj ca amintire
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
kein problem.. si eu am vrut sa scot tabla doar ca n-aveam torx si mi-era lene sa scot tabla aia si am indoit-o cu patentu' ..
"baterie special pt solenza" - un fel de "ba'.. ma lesi?" |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 14 Aug 2006, 11:56) Zau? Eu de la o chestie dintr'asta am varsat electrolitul care a curs pana jos pe lonjeroane! Nu te juca, du-te si roaga sa-ti schimbe bateria cu una special pt. solenza! ![]() @IceLorDD - eu am una de 65Ah si sta la locu' ei fara bucata aia de fier. This post has been edited by kaspersky: 14 Aug 2006, 16:48 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
bhai da rai mai sunte-ti
@IceLorDD cel mai corect ar fi sa dai fuguta inapoi la magazinul de unde ai luat bateria ... le spui povestea cu locatia prea mica si-i rogi frumos sa-ti schimbe bateria cu una mai adecvata. This post has been edited by tarzy: 14 Aug 2006, 17:19 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intrebare intrebatoare: De ce producatorul a prevazut locasul respectiv cu acea bucata de tabla care se poate demonta? Nu cumva pentru a putea fi demontata tabla pentru montarea unei baterii mai lungi? Nu vad cum se poate misca bateria de la loc daca e fixata bine (eventual doar in caz de impact serios).
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Afla dragul meu nevrotik ca am avut o solenza din 2003, confort, cu care m-am "distrat" vreo 30.000 de km si la care am avut aceasta problema atunci cand, dupa 12 luni de la achizitionare a trebuit sa schimb bateria. A curs electrolitul si mi-a facut varza scutul si lonjeronul, din cauza faptului ca imi dadusera o baterie de alta dimensiune.
Eu vb din experienta si nu pricep de ce daca are cineva o alta parere trebuie sa fie ridiculizat de anumiti membrii... This post has been edited by i96nds: 15 Aug 2006, 09:47 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
IceLorDD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 September 04 From: Bucharest ![]() |
nu inteleg cum poate curge electrolitul din baterie ...daca este fixata bine...cel putin am tras 2 oameni de ea..sa vedem daca e stabila..si chiar daca nu ar fi prinsa in nici un surub e asa mare incat incape milimetric in caroserie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by IceLorDD: 14 Aug 2006, 21:09 |
-------------------- Ba ziceti voi de dacii ca sunt de kko...dar laptele nu e bun fara kko...
|
|
colombina29 |
![]()
|
E ok atunci, inseamna ca ai nimerit o dimensiune buna. Eu am primit una care avea un mic joc-3 sau 4 mm si la denivelari(piatra cubica), probabil ca era si la super maxim nivelul de electrolit, ca n-am stat s-o verific cand am luat-o iar cand m-am dus sa reclam mi-au zis ca s-a varsat de la inclinarea masinii
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tare mi-e teama ca daca o punem d-un poll referitor la baterie, colombina e singura persoana care a-ntimpinat probleme cu schimbatul bateriei. Oricum, nu inteleg cum i-a curs electrolitu' din baterie din cauza lipsei fierataniei aleia.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
colombina29 |
![]()
|
@kaspersky: Sa fiu sincer, am avut parte si de problemele care s-au intamplat si la majoritatea solenzarilor(wow ce cool suna, parca zici capsunarilor
![]() ![]() ![]() ![]() Si mai ziceau ca solenza iubeste...SOARELE (care, ala de la placa de presiune?) @marty: sa stii ca n-am nimic cu tine, chiar apreciez sfaturile pe care le dai! Da sa stii ca chiar asa s-a intamplat - imi dau cu parerea - nefiind fixata cu tabla aia, PROBABIL ca la denivelari -inclinari sau zdruncinaturi sa se fi deplasat cutia bateriei cativa mm sau, poate, mai rau sa fi sarit putin... Nu stiu exact fenomenul, cert e ca am pus-o de-un frecat cu smirghelul si vopsit cu grundul... ![]() This post has been edited by colombina29: 14 Aug 2006, 22:01 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' colombina29, din experientele mele bateriile astea pardalnice de pe soleza si DSN au si o tabla de prindere pe lateral, nu doar una in capu la baterie. Si aia trebuie stransa pe baterie, sa nu nu o apuce pe d-na baterie dansul ploii (de la soare, evident)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:35 |