Alternative DN1, cum sa ocolim blocajul de la Posada
![]() ![]() ![]() |
Alternative DN1, cum sa ocolim blocajul de la Posada
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Fost pe Cheia in toamna lu 2005. Arata chiar bine, pana in cheia. Dupa, se pare ca erau probleme, dar am auzit si eu zvonuri ca l-au reparat. Oricum, ai mari sanse sa intalnesti muuulte camioane pe acolo....
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe Cheia este unul din cele mai impecabile drumuri pe care am mers. E terminata asfaltarea de vreo 3 luni si e neted ca-n palma. Acum vreo 2 luni cand am trecut ultima data nu erau marcaje decat pe portiuni. Probabil ca acum este si marcat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
adiv, multumesc frumos! Tinind cont de faptul ca eu de fapt am treaba in Azuga si ca imi plac la nebunie serpentinele dintre Timisul de Jos si Predeal, rezulta joy and happiness.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost eu saptamana trecuta la Cheia. Confirm, drumul e super. Cam ingust (avand in vedere ca pe acolo circula multe tir-uri), dar in rest totul e bine.
P.S. Am mers si putin spre Brasov (mai precis pana la drumul spre Muntele Rosu) pe DN 1A, si e la fel. This post has been edited by crocky: 14 Aug 2006, 09:25 |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Aseara am trecut pe DN1A Cheia - impecabil ... mai putin "disperatii" care merg cu 30km/h sau ... vai vai ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Marty |
![]()
|
adiv, tu te refereai la Ploiesti - Cheia sau la Cheia - Sacele - Brasov?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Ploiesti - Brasov prin Cheia. Chiar si ultima portiune de 20 de km spre Brasov (mai ales in Sacele unde era jale) arata perfect.
This post has been edited by adiv: 14 Aug 2006, 09:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Vineri 11.08.2006 => 1,5 ore ... Intrare Comarnic - Reparatii Posada
pict5910resizeei0.jpg mai erau si "smecherasi" pict5924resizeoi1.jpg pict5927resizexz1.jpg pict5929resizefs2.jpg pict5932resizeei5.jpg si stam si stam si stam pict5937resizeuc7.jpg pict5939resizeob9.jpg |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Fost vineri seara spre Brasov - confirm am stat doua ore la Posada.cmandrei a facut si poze - multi nesimtitit depaseau coloana ca lor nu le permitea religia sa stea la coada
![]() Duminica la intoarcere am venit prin Sacele,Cheia - drum impecabil,marcat pe toata lungimea lui - arata ca in "tarile cu apa calda".Sa vedem cat tine aceasta calitate a drumului. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
am utiliyat varianta DN1 Ade la Teisani, Valeni de Munte, un asfalt OK nota maxima, acum 2 saptamani, am facu traseu slanic prahova, muntele verde, teisani, valenii de munte, ploiesti am reintrat pe langa carrefour pe DN1
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca merg din Bucuresti spre Cheia, cum o iau pe la Ploiesti fara sa trec prin oras? Se poate la dreapta cand se termina 4 benzi (la Lukoil), si sa traversez Ploiesti - Buzau? Sau se poate ajunge in drumul spre Cheia/Valeni dupa ce trec de Ploiesti (pe drumul spre Campina)? Sunt indicatoare?
Multumesc! |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
cmandrei |
![]()
|
Ata inainte (spre Bucuresti ca sunt si indicatoare) ... mergi pana la intersectia unde dreapta Bucuresti stanga Ploiesti (si ai in stanga un Mol) ... faci dreapta si intrii (dupa vreo 500m) intr-un sens giratoriu ... iesi prin a treia la dreapta (daca nu ma insel ... prima magazin, doi brasov, trei bucuresti, patru ploiesti) ... si gataa
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@Marty
Cu ceva intarziere, nu se poate decat pe Culoarul Rucar-Bran. Adica trebuie sa o iei spre Campulung, si la o bifurcatie ai drepta-Campulung, stanga-Bran. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@thecagero
Mergand spre Campina, dupa ce ai lasat Metro Ploiesti in urma, cam dupa 500m se face un drum la dreapta (cred ca scrie Paulesti pe indicator). Urmand acest drum, treci de o padure si ajungi la o intersectie unde spre stanga ai Slanic si Valenii de Munte, iar spre dreapta Ploiesti. De aici inainte ai indicatoare la fiecare intersectie. Bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ploiesti-brasov prin cheia e super ok dpdv al calitatii drumului. dar...iti dai pumni in gura de nervi la ce aglomeratie e p-acolo in weekenduri . in timpul saptamanii nu stiu cum este, dar acu fro 3 weekenduri am facut 2 ore si ceva din cheia pana-n ploiesti. am nimerit ora cand aduceau bastinasii vacile de la pascut. si bineinteles drumu' era plin de vaci, iar coloana de masini era mai mare decat nesimtirea vacilor si a bastinasilor care nu schitau nici un gest sa indeparteze bovinele de pe carosabil.
pacat de drum ca e proaspat terminat si e ca-n palma. This post has been edited by cristib: 22 Aug 2006, 14:16 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista doua variante de ocolire la Ploiesti:
-1) Centura de est: In ultimul sat inainte de Ploiesti (Barcanesti), acolo unde se termina 4 benzi, exista indicator spre dreapta pe care scrie Buzau si Valenii de Munte. Imediat e un sens giratoriu, unde trebuie facut iar dreapta. Si tot inainte, se traverseaza perpendicular soseaua Ploiesti-Buzau, unde exista un semafor. Se ajunge in Ploiestiori (parca), unde trebuie luat la dreapta (inainte nu exista, iar la stanga ajungi la Metro). La intoarcere n-am vazut decat un indicator pe fond maro pe care scria Valea Calugareasca si pe care l-am ratat, asa ca m-am intors pe varianta 2). -2) Centura de vest (adica drumul spre Campina/Sinaia): La dreapta dupa Petrom, sa mergi spre Carrefour, Metro, si ajungi in Ploiestiori la intersectia pe care am ratat-o la varianta 1). Varianta 1) mi se pare putin mai lunga decat 2), dar drumul e proaspat reparat. Pe DN1A drumul e intr-adevar perfect, doar ca intre Ploiesti si Valenii de Munte sunt multe sate, o gramada de linie continua si optional radar. Am prins si un convoi de combine, o mare bucurie... Intre Valenii de Munte si Cheia sunt serpentine, si vai de capul cui prinde vreun tir incarcat pe acolo; am mers vreo 20 de km. in coloana pana am trecut de un tir, care s-a mai si oprit la urcare pe serpentine. Pe DN1A nu exista banda pentru vehicule lente ca pe DN1. This post has been edited by thecagero: 22 Aug 2006, 14:43 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia uite bai frate, de ce era ditamai codoiul pe centura de est a ploiestului si pe drumul de valeni cheia. Erati toti pe acolo...
Ia vedeti, ca poate s-o mai fi eliberat la Posada, ca eu am deranjamente la populatie multa pe drumul ala cand ma duc la tara! ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Am fost duminica, 1 octombrie pe traseul Sinaia-Sacele(Brasov)-Cheia-Ploiesti-Bucuresti. Drumul foarte bun, peisajul de la Sacele pana la Cheia: SUPERB!!! Mai ales acum ca e toamna, vremea era minunata si padurea - simfonie de culori.
Cu totul vreo 220 de km. Nu stiu cat a durat plimbarea, pentru ca era chiar PLIMBARE, nu ma grabeam nicaieri si am mers special pe acolo sa admir privelistea. Intr-adevar sunt si camioane, dar daca esti la PLIMBARE nu e mare bai. Mai admiri putin peisajul si la 10 km/h... Zilele astea au anuntat vreme buna (chiar foarte cald), asa ca, daca aveti un pic de timp, faceti o PLIMBARE. Merita!!! In rest, DN1 e OK acum (au terminat lucrarile la Posada de mai multa vreme). La Sinaia a trecut Festivalul Toamnei (www.sinaiaforever.ro), s-a redeschis circulatia prin centru, asa ca nu ocoliti zona ;-) Au inceput si facultatile, s-a mai dus aglomeratia, asa ca se circula mai bine. Va urez: Drumuri bune! ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
- PH10RXB I love my car!!!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bravo tie, ai ales varianta castigatoare!
DN1 a fost blocat de la Predeal pana la gara din Sinaia, am fost vreo 2000 de masini intr-un ambuteiaj imens intins pe kilometri, cauzat de imbecilii de la Politia Romana si primaria Sinaia, care au blocat centrul din Sinaia si au lasat libera doar varianta, fara sa se sinchiseasca in vreun fel sa dirijeze traficul. Cine a luat-o prin Rasnov-Rucar si-a rupt masina, cine a stat in ambuteiaj a cheltuit doua-trei ore degeaba, iar cine a luat-o prin Cheia... briza marii. Ar fi fost foarte bine pentru mine sa fi citit acest topic inainte... ![]() This post has been edited by maddan: 2 Oct 2006, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Partea haioasa e ca, pe la 3 cand am plecat din Sinaia, la iesirea spre Bucuresti nu era deloc coada... In schimb, mergand spre Brasov, am vazut coada de la gara din Sinaia pana la iesirea din Busteni spre Azuga.
Cat despre motive, sa fim seriosi, toata vara a fost aglomerata Valea Prahovei. La fel a fost si iarna trecuta si va fi si iarna asta. La fel o sa fie si vara viitoare... Deh, la un drum asa ingust intre Predeal si Sinaia, e normal ca se blocheaza. Cine s-a gandit la atatea masini cand s-a construit drumul respectiv? Asa ca, rabdare... Drum bun, oricum! :-) This post has been edited by Floppy: 3 Oct 2006, 22:11 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si noi forumistii tot pe Cheia am luat-o... ciudat ca nu ne-am vazut..noi pe la 18.00-20.00 am trecut pe acolo...vijelios...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
Semit nu vorbi in numele tuturor
![]() Forumistii mai fraieri au mers pe DN1 si i-au sunat pe aia mai destepti ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar.. e o minunatie drumul brasov-cheia-ploiesti
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Floppy |
![]()
|
Azi am fost iar. Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Muntele Rosu si retur.
Despre DN1A s-a tot scris mai sus, asa ca nu mai insist. Atentie insa la drumul spre Muntele Rosu (daca doriti sa mergeti, dupa Cheia, la vreo 2 km mai sus, spre Brasov, se face un drum la dreapta). Nu e deloc bun pentru masina. Din DN1A sunt doar 3 km pana acolo, dar e un cosmar. Mai bine mergeti pe jos... This post has been edited by Floppy: 14 Oct 2006, 21:04 |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 08:46 |