butonul de ceata, cate fire si de unde vin
![]() ![]() ![]() |
butonul de ceata, cate fire si de unde vin
stefan_punk |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 14 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300
berlina
- b-48-prj
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cate fire vin acolo? daca sunt doua, ai doar 2 posibilitati
![]() vezi ca nu se aprinde decat pe faza scurta |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
stefan_punk |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 15 Aug 2006, 15:45) cate fire vin acolo? daca sunt doua, ai doar 2 posibilitati ![]() vezi ca nu se aprinde decat pe faza scurta intradevar decat 2 sunt numai ca s-ar putea sa fie intrerupt vre-un fir ca am incercat toate posibilitatile am mai luat si alte fire de pe acolo sa incerc , am schimbat si intrerupatorul, un amanunt nu il stiam si anume ca functioneaza decat pe faza scurta voi incerca |
--------------------
Dacia 1300
berlina
- b-48-prj
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
aprinde faza scurta si atinge cele 2 fire. pune pe cineva in spatele masinii sa se uite daca merge
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
stefan_punk |
![]()
|
am incercat si tot nu vrea nu stiu ce sa ii mai fac
|
--------------------
Dacia 1300
berlina
- b-48-prj
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Ai verificat sigurantele? Arunca o privire si la beruri ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
stefan_punk |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300
berlina
- b-48-prj
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce tip de buton de ceata ai, tip on/off, sau unul fara retinere cu pozitia libera pe mijloc si cu 2 sensuri stanga/dreapta.
Eu aveam ultimul model si avem 3 fire. La mine butonul comanda un releu ca sa se aprinda becurile de ceata. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Firul care intra in comutator la capatul celalalt trebuie sa fie infipt in unicul papuc tata de pe blocul de lumini; la tine e legat?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:39 |