DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> va rog, daca stie cineva...

soferitza
post 20 Aug 2006, 15:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

as dori sa stiu cum sunt cei de la service auto nesti, sunt seriosi, au meseriasi buni, chestii din astea rezolva cu promptitudine problemele, chestii din astea ...
un prieten mi-a lovit masina si cel mai aproape de mine este auto nesti care are si contract cu asiban unde am casco.
daca ati avut probleme cu ei sau din contra ...sau alte sugestii...
multumesc

--------------------
logan preferance - secret :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
clr
post 21 Aug 2006, 10:14
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=12398&hl=
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15513&hl=nesti

Gasite cu functia search wink.gif

Sfat: alta data da un nume mai sugestiv topicului...

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
catap
post 21 Aug 2006, 10:43
Post #3

Membru incepator

From: Bucuresti

Eu am fost la Nesti de 2 ori pentru vopsit/tinichigerie, apoi revizie si probleme minore. Mie personal mi s-au parut acceptabili doar ca e necesar sa ungi mecanismul si sa fi foarte atent la detalii cand ridici masina de ei.

Prima data aripa spate infundata pe nervura + usa spate putin infundata - a iesit totul bine si a durat aprox 4-5 zile prin CASCO la AISBAN.
Neseriosi: cand am luat masina era alba de la jmirgher, kit si cu ce au mai dat, bandou usa nu l-au schimbat s-a dat vina pe baiatul care a finalizat lucrarea (normal ca nu era acolo in ziua aceia). La interior pe prag se observa ceva urme de vopsea. Dupa o saptamana s-a rezolvat si cu bandoul deoarece nu aveau in magazie atunci.

A doua oara schimbat usa dreapta fata - s-a rezolvat totul in doua zile. Masina era OK am observat eu ca unul din chedere era indoit dar deja trecuse foarte mult timp de cand am fost la ei. (RCA Alliantz).

La revizia de 1 an intr-o ora am fost gata si am stat langa mecanic tot timpul.
La probleme minore gen repartitor, scartait centura, geamuri - raspunsul este "asa face toate"
Cel mai mult se sta la receptie cand trebuie sa iti iei talonul si masina de la ei cei de acolo sunt foarte idioti.

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 - TR 31 XXX
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:46
Forum Renault