casul de solenza se poate pune pe sina???
![]() ![]() ![]() |
casul de solenza se poate pune pe sina???
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
scuze ca revin, dar dupa ce am cautat 2 ore si m-am amuzat recitind topicuri vechi in care se deviaza grosolan de la subiect (ceea ce se intampla si acum :mrgreen: ), tot nu am gasit ce ma interesa. Poate totusi are careva niste spare-time sa ma lamureasca si pe mine.
thx again :| |
--------------------
Dacia
1300
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
hai mha, nu fiti chiar asa de rai, daca cineva chiar a gasit o slutie viabila sa o mai spuna o data
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
SirAvalon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca il pui pe sina va trebui sa bagi codul de fiecare data cand il pui la loc, lucru care nu prea cred ca e ok. Mai bine daca ai casco ti-l fura si iti iei un mp3 la banii aia.
|
-------------------- |
|
Ov |
![]()
|
[quote]http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=1939&highlight=sina+rcd+slz[/quote]
am citit (chiar ieri) in intregime acest topic (la el ma refeream cand am zis ca m-am distrat) dar in afara de rcas-rcd furate, asigurari, pierderi de garatii cand scoti cheia din contact (© Marty laugh.gif ) si un post sau doua in care se zice ca se poate pune pe sina da' nu-i bine ( :?: ), nu am reusit sa gasesc raspuns la intrebarile mele. Asa ca raman deschis la orice sugestii. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
1. Da se poate.
2. Habar n-am ce fel de sina. 3. Cost (sina &montaj) 400.000 ROL 4. Firma SC ALARM & AUDIO Center SRL (vis-a-vis de patinoarul 23 August) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ov |
![]()
|
sar'na shefu' :worship:
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, in sfarsit un raspuns concret si la obiect.
Dar ramane acum problema ... e adevarat ca dc e pe sina si ti-l fura nu iti mai da asigurarea banii ? |
-------------------- |
|
costinlogin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 03 From: Targu Neamt ![]() |
Scuze pt. devierea de la topic dar am citit tot aici pe forum, cineva primise un raspuns de la VC cum ca daca schimbarea casetofonului nu se face intr-un service autorizat se pierde garantia?!?!?! :shock: Acuma intreb si eu: CE GARANTIE??? a masinii? a casetofonului ???sau a cui ? Sau poate garantia ca o sa mearga si altceva decat aparatele vandute de ei ??? laugh.gif
Si apropo de asta se potrivesc ca dimensiuni alte tipuri de casetofoane/cd playere auto in locasul ala??? Ma refer la cele cu fata detasabila. Merci de raspunsuri si scuze pt. deviere. |
-------------------- |
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
De potrivit sa potrivesc sigur.
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
montat cass la service neautorizat=pierdere garantie masina (interventie neautorizata la inst el.) :idea:
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
costinlogin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 December 03 From: Targu Neamt ![]() |
Pe bune??? Da ce mare interventie sa cuplezi niste mufe sad.gif( A patit cineva asa ceva cand s-a dus la revizie??? Pai daca asa stau lucrurile cand am sa merg la revizie o sa-l scot pe asta nou si am sa zic ca mi l-au furat ...aici mai pierd garantia???biggrin.gif
|
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
Nu cred ca la revizie te intreaba aia unde ti-ai pus cass-ul. Doamne fereste insa sa sa intimple ceva cu masina si sa-ti caute nod in papura asiguratorul. Se vorbea la un moment dat pe forum de pierderea garantiei la montatul aparatorilor de noroi :shock:
Dute pe cautare si da "pierderea garantiei" - ambii termeni - cauta in mesaje si sper sa te lamuresti |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Laurh, ca sa-ti raspund la intrebarea cu casetofonul pe sina: da, daca respectivul cass e pe sina si ti l-au furat asigurarea nu te despagubeste. Iar la alea cu fata detasabila daca ai ghinionul sa ti-l fure cu tot cu fata, iar nu pupi nici un ban pt ca trebuie sa predai fata la soc. de asigurare ca sa dvedesti ca nu ti l-ai furat singur. Asa ca nu prea merita pus pe sina cass-ul de SLZ. Trebuie sa te cari cu dihania peste tot, chiar si cand intri in magazin pentru cumparaturi, si una e sa mergi numai cu fata detasabila, alta e sa mergi cu tot cass-ul si alta e sa mergi cu mana in buzunar. Ce faci, in loc sa-ti tii de mana prietena/logodnica/sotia tii casetofonul? Asa ca, daca aveti casco, lasati casetofoanele la locurile lor. Daca vi le fura veti primi banii inapoi pe ele, de care bani eu zic ca se pot lua niste cass-uri mult mai bune decat cele cu care vine masina in echiparea standard.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Piciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 May 04 From: Constanta ![]() |
Din fabrica am primit cas cu fata detasabila + 2 tije(agrafe) cu care sa trag casul "de pe sine".
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Confort Unde dai si unde crapa!
|
|
SirAvalon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Tijele alea sint altceva mai, nu e pe sina, sunt ca sa-l poti scoate. Si in plus cred ca casetofonul e pus de dealer ulterior, ca astea cu care vin sunt cele clasice de pe renault-uri si nu au fata detasabila
|
-------------------- |
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote]Tijele alea sint altceva mai, nu e pe sina, sunt ca sa-l poti scoate. Si in plus cred ca casetofonul e pus de dealer ulterior, ca astea cu care vin sunt cele clasice de pe renault-uri si nu au fata detasabila[/quote]
poate are omu' LG cu fata detasabila... ca cica sunt unele modele cu asa ceva. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
Piciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 8 May 04 From: Constanta ![]() |
Nu este pus de dealer nici nu am vazut scris LG pe el.
Am manual de utilizare al casului de la fabrica acelasi format ca si certificatul de garantie si manualul de folosire a masinii. Am luat masina pe 5 luna asta. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Confort Unde dai si unde crapa!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Numai modelele confort vin din fabrică cu casetofon LG cu față detașabilă. E mai slăbuț decât cele care le cunoaștem toți, în sensul în care nu se pot pune decât maxim 2 boxe și nu are RDS și alte funcții.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SirAvalon |
![]()
|
Aha.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 13:27 |