Rezervor SLZ neprotejat!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Rezervor SLZ neprotejat!!!!!
geo.meg |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Geo, s-a mai discutat problema si s-a ajuns la concluzia ca nu i se intampla nimic. Dimpotriva, fiind din plastic daca iei vre-un bolovan rezervorul se va zgaria dar se va mula dupa forma bolovanului si nu se va perfora. E vorba de deformare elastica. La un rezervor din tabla ala se perforeaza imediat, basca rugineste si se aduna pe peretii lui toate jegurile. Asa la asta din plastic jegul sta in suspensie in benzina. E bine e rau, nu stiu, dar majoritatea masinilor au rezervoare din plastic.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pentru raspuns .Eu insa am o idee si sper sa o pun si in practica , sa iau una bucat de tabla de aluminiu mai groasa si sa o prind in suruburile pe care e prins razervorul asa il vom scuti de atatea lovituri inutile (ca nu cred ca este asa de ieftin).
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
geo.meg |
![]()
|
Si inca o chestie , sa te uiti la un CIELO pe dedesupt sa vezi cum este rezervorul , parca l-au turnat pe forma banchetei din spate ,este intins si atat de plat ca nici nu am crezut ca acolo este un rezervor , e de necrezut (pacat ca este din tabla) . Chiar daca este din plastic la SLZ dupa ce l-ai lovit nu cred ca mai revine la forma initiala si te intrebi daca ai stricat ceva prin el . :?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
din punctul meu de vedere singura problema a rezervorului este ca se goleste atat de repede smile.gif)
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In orice caz rezervorul nu se sparge chiar asa usor si ii trebuie o lovitura serioasa sa se gaureasca, ceea ce sunt sanse mici sa se intample. Iar daca se intampla de-aia e Casco. Acum sa stai sa te chinui cu improvizatii gen scut e o solutie, dar s-ar putea sa inceapa sa clantane exact ca stul din fata si atunci nu prea vad unde ar fi avantajul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 14:14 |