ecartament spate break
![]() ![]() ![]() |
ecartament spate break
nad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa nu ai capace mai bombate, mie imi freca din cauza asta. Si imi freaca si cauciucu stanga in aripa, dar numai daca incarc masina serios si se lasa. Cu 3 persoane in spate si bagaje nu freaca.
La tine cat de tare se lasa? poate ai arcurile foarte lasate, si/sau alte cauciucuri decat ar trebuii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Aug 2006, 20:38) Sa nu ai capace mai bombate, mie imi freca din cauza asta. Si imi freaca si cauciucu stanga in aripa, dar numai daca incarc masina serios si se lasa. Cu 3 persoane in spate si bagaje nu freaca. La tine cat de tare se lasa? poate ai arcurile foarte lasate, si/sau alte cauciucuri decat ar trebuii. Nu am masurat ,dar freaca undeva la mijlocul dintre calea de rulare si geanta.Nu inteleg cestia cu capacele. |
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e nici o chestie, mie imi frecau capacele.
Ce cauciucuri ai?. Ar trebuii sa fie de 165. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nad |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Eu aveam de 185 pe spate si a trebuie sa mai trag putin de aripi
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
nad |
![]()
|
QUOTE(adostar @ 25 Aug 2006, 21:13) Eu aveam de 185 pe spate si a trebuie sa mai trag putin de aripi ![]() da ,dar mai mult pe stanga,arcurile nu sunt slabe deoarece zic eu ca ar trebui sa intre toata roata in aripa si sa frece pe calea de rulale sau aparatorile de noroi pe sosea. |
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu am break si aceeasi problema m`a bantuit cativa ani, nu puteam sa car nimic cu masina; aveam cauciucuri 165 totu ca la carte...concluzia omului de la service:" nu e domne, asa vin din fabrica cu aripile turtite unele, le indrept eu" si a mai tras omu de aripi, si vreau sa zic ca la ochi nu se vede diferenta da acu nu mai freaca decat daca merg cu bara in pamant:)
|
--------------------
Dacia
1310 CL
1999 Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
|
|
map3tz2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 August 06 ![]() |
Aceeasi problema cu acelasi tip de masina(dacie 99 break, model:zambetul lui iliescu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
CL1300
1999
|
|
nad |
![]()
|
Cred ca o sa merg sa-mi modifice putin aripile.Multumesc tuturor.
|
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
DAN_DANIEL |
![]() ![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Mai poti sa iti pui un rand de arcuri pe spate. eu as am la a mea, si incarcata u 8 persoane, de abia se lasa 1 cm spatele. dezavantaj: se simt gropile altfel si iti cam zdruncina ficatii.
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:44 |