clipuri video, cum le salvez?
![]() ![]() ![]() |
clipuri video, cum le salvez?
gdm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|||
nox1300 |
![]()
|
![]() Tok'ra Group: Members Posts: 2 Joined: 22 August 06 ![]() |
pai ai doua variante: ori cu flash saver dar nu prea mere bine sau sa golesti cash-u browserului dupa care incarci repede repejor pagina cu filmu, si nu inchizi browseru (IE sau iti recomant firefox) dupa kare cu exploreru browseai sau acuti un folder numit CACHE si acolo gasesti sigur filmul cu o alta denumire. dak iti dai seama care e inseamna ca esti beton!
bafta si te astept sa-mi spui dak reusesti! |
--------------------
Dacia
1300
1974 berlina
|
|
gdm |
![]()
|
N-am reusit. Am cautat folderele "cache" dar nu am gasit nici un film in ele. Imi poti indica adresa unde le gasesc?
Folosesc Internet Explorer. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
nox1300 |
![]()
|
e greu cu windows explorer sa gasesti cacheul, foloseste alt manager de fisiere de ex. total commander cu setarile de fodere ascunse activate
dai search cu el pe undeva prin documents and settings de pe c:, si nu se poate sa nu gasesti e cam greu intradevar |
--------------------
Dacia
1300
1974 berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fa-i un CD cu link-uri
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nox1300 |
![]()
|
nu fi rautate!
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1974 berlina
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
linux --> wget
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
gdm |
![]()
|
Nu am gasit filmele. Am cautat si cu Windows commander si nici asa nu am gasit.
Nu stie nimeni cum se face? |
--------------------
Dacia 1410
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
tools - internet options - settings - view files - ordonare dupa marime - BINGO! vei vedea niste swf-uri... alea le iei si le copiezi in alta parte
|
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Se poate si cu SnagIt sau un program similar. Da un search pe google si te lamuresti.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
aghiutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 June 05 From: Timisoara ![]() |
Mozilla Firefox + Video downloader extension ( https://addons.mozilla.org/firefox/2390/ )
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dCI Ambiance
Arctic 2006
- AR 07 ???
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
dacă folosești firefox poți instala videodaunloder
https://addons.mozilla.org/firefox/2390/ |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
gdm |
![]()
|
Merge!
![]() Dupa adresa data de ultraav. Imi ies swf si pe astea le transform apoi cu Cinema Forge. ![]() |
--------------------
Dacia 1410
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 20:27 |