Unde fac ITP-ul ?, Nu sunt din Bucuresti !
![]() ![]() ![]() |
Unde fac ITP-ul ?, Nu sunt din Bucuresti !
MihaiG |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 5 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- TL - 02 - HBD
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
daca zici si din ce oras esti...
presupunem ca Tulcea ![]() nu stiu, dar daca vrei sa stii din Constanta, care nu e asa departe, intreaba-ma ![]() This post has been edited by CristiRzR: 1 Sep 2006, 00:38 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
MihaiG |
![]()
|
Imi pare rau ca m-am exprimat gresit. Momentan stau in Bucuresti si vreau sa stiu unde pot sa fac ITP , daca pot sa fac programare, cum te trateaza... Multumesc ! |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- TL - 02 - HBD
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut ITP-ul ieri la Logan la IPSO Otopeni. Mi-am facut programare de saptamana trecuta, am ajuns, am intrat pe "banda" si dupa o ora plecam de acolo cu stampila pe talon. Verificare facuta foarte atent, inclusiv existenta triunghiului, stingatorului si a trusei medicale (atentie - se verifica perioada de valabilitate). A costat 66 RON. Recomand cu caldura.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
MihaiG |
![]()
|
As dori undeva in Bucuresti daca se poate.
Acum trebuie sa imi iau si stingator si trusa medicala, damn ! |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- TL - 02 - HBD
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ăsta nu-i topic de DSN, se mută la "Diverse"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
pai.. cam pe unde vezi un service mai mare nu de colt de bloc si pe care eventual sa scrie si service autorizat dacia.. are si ITP
cobalcescu pe strada... cobalcescu.. langa cismigiu, meridian.. langa iesirea pe autostrada A1, iuliu maniu.. o idee dupa metro, nesty sevice .. prin berceni imi scapa numele strazii.. pe langa metro berceni., AMG (auto marcus grup) strada voda nustiucum.. pe langa mosilor obor, IPSO baneasa, si adras miliatari strada caravanei.. parca- langa gorjului, motor service pe langa diham-muncii langa o benzinarie, - si sunt o gramada de altele.. doar opreste unde zaresti service autorizat dacia si gata treaba.. sau poti face itp-ul si la alte servicuri mari.. augsburg, autorom, m-car, di-bas, porshe romania, etc.. sunt destule alte serviceuri ne-dacia unde poti face un ITP amarat. trusa medicala, stingator etc.. astea se imprumuta in general.. eu le am pe ale mele dar cred ca a luat tot palieru de la bloc itp-ul pe singatoru, trusa medicala si triunghiul meu. ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:06 |