DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> despre vopsea, am niste puncte....

dandrei
post 31 Aug 2006, 08:16
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Salut.Ultima data cand am spalat masina a fost cam acum o luna ...si a fost najpa sad.gif...ma rog...vreau sa va intreb ceva...ieri am spalat-o doar putin ...doar capota...pentr ca vazusem ceva ciudat la ea... blink.gif ...si am crezut ca se ia dar nu s-a luat sad.gif(...asa...sunt niste puncte negre...mici de tot ...care se iau doar intr-un anumit fel...unghia...s-a intamplat ceva rau? :-s...daca ma duc acum la o spalatorie...se rezolva?...sau trebuie o polisare ceva? :-SS... sad.gif ....am incercat si eu sa am grija de ea cum am putut...dar...am fost putin cam ocupat... unsure.gif

--------------------
dacia solenza 2004 1,4 mpi - bxxxxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MihaiRTC
post 31 Aug 2006, 12:47
Post #2

Membru incepator

Sunt de la asfalt probabil si se iau foarte usor cu un spray cu gaz (se gasesc prin Carrefour)

bafta

--------------------
dacia solenza clima
+
omman
post 31 Aug 2006, 13:32
Post #3

Membru incepator

From: Bacau

Banuiesc ca sunt de la asfalt. Prin oras la mine s-au asfaltat peste jumatate din strazi. Nici nu mai acord atentie fenomenului. Cand nu am ce face si le bunghesc, le dau jos usor cu unghia.
Nu-ti fa griji, altele sunt adevaratele probleme ale masinii astea. Si se pare ca aproape toti trecem prin exact aceleasi etape de evolutie cu masinutele astea. Parca am fi programati!

--------------------
Nissan Almera 2006
Drum bun!
+
free_fiber
post 1 Sep 2006, 11:04
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Am si eu aceleasi puncte suparatoare, dar pe toata masina, nu numai pe capota. Intr-adevar sunt de la asfalt si se iau cu o solutie speciala pe care o gasesti in Carrefour sau prin benzinarii. Parca la 25ron am vazut, daca nu ma insel.

Eu insa ma intreb cum de am acele pete si pe PLAFON huh.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
driv3r
post 28 Sep 2006, 09:14
Post #5

Membru incepator

From: bucuresti

deci fratilor...aceste pete sunt datorate zgurii si smoalei de pe drum. Se scot foarte usor cu benzina sau motorina fara a strica vopseaua sau sa riscati sa o zgariati cu unghia...se da locul cu pete cu motorina, se lasa cam 5 sec sa se inmoaie dupa care se sterge cu carpa imbibata in motorina...dupa ce e curat, posibil sa ramana ceva dare maro sau jeg asa ca locul se spala cu apa cu pur sau detergent auto...ramane ca nou va garantez. Spor la bibilit !

--------------------
Renault megane 2.2 1.5 DCI
Megane RN 1.9D oldschool
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 20:18
Forum Renault