probleme minore, contactorii de la usi nu mai sunt ficsi
![]() ![]() ![]() |
probleme minore, contactorii de la usi nu mai sunt ficsi
bae |
![]()
|
||
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
1. Probabil l-ai lovit cu piciorul, mi s-a intamplat si mie, se fixeaza usor la loc, nu inteleg cum zici ca nu sta,oricum sa nu ai impresia ca sta infipt prea bine acolo.
2. Sonda / senzor nivel combustibil defect, nu vad ce altceva ar fi, nu se ridica peste un anumit nivel. This post has been edited by prody: 1 Sep 2006, 21:01 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Daca te calca pe nervi ca sta mai lax (pe mine m-a calcat unul la un moment dat...), il dai afara si pui izolirband de jur-imprejur pentru a largi diametrul zonei de prindere in tabla. Eu asa am facut si am avut probleme a doua oara cand am avut nevoie sa-l scot. Legat de santul pe care l-ai vazut, in santul ala trebuie sa intre mansonul de cauciuc. In tabla inrta pana in santul ala. Daca o sa*-l scoti afara, o sa-ti dai seama.
2. Ori de la sonda din rezervor, ori de la afisorul din bord (nu face un contact cum trebuie displayul). Determinarea simpa a cauzei este masurarea rezistentei sondei din rezervor cand e rezervorul plin. Daca rezistenta e in parametrii, atunci e din bord |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bae |
![]()
|
1. De stat sta, dar se invarteste putin daca il misti stanga-dreapta, iese si putin in exterior (cativa milimetri) daca tragi de el, pe cand ceilalti sunt prinsi rigid de caroserie si nu se misca in nici un fel.
2. Am mai avut problema asta acum vreun an (era doar o liniuta goala), dar atunci imi facea si turometrul zgomot si dupa ce s-a schimbat tabloul de bord n-am mai avut probleme cu indicatorul de benzina (pana recent). Multumesc pentru raspuns klaus! O alta intrebare, fireasca, este cum naiba se da afara contactorul ala? This post has been edited by bae: 1 Sep 2006, 21:12 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Du-te in Service cu incredere ca nu au ce sa strice pe acolo.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bae @ 1 Sep 2006, 22:08) Depinde unde este... Daca este al usa spate, e mai simplu, ridici sezutul de la bancheta si ai o gaura pe stalpul usii spate pe unde poti baga mana si impingi contactorul spre afara. Daca este la usa fata, am impresia ca tb desfacut ornamentul stalpului central in zona inferioara, ca sa ai acces tot prin spate la contactor, ca parca nu tin minte sa fie vreo gaura in prag pe interior. Cu putina ambitie insa se poate si trage afara cu o surubelnita bagata sub el (are 3 picioruse dispuse echilateral pe circumferinta, care sunt un pic in afara, si care tin de fapt butonul ala). In caz de rupere de picioruse, cazul nu este disperat, butonii aia se gasesc in targ la vitan grupa mare, pe unde te intorci numai de ei dai. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bae |
![]()
|
QUOTE(prody @ 1 Sep 2006, 22:18) Nu stiu cum o fi la altii, dar eu de cate ori am fost pe la service cu masina, nimic n-a mai fost ca la inceput. Chiar si daca au reparat ceva, n-au iertat baietii altele: ori au zgaraiat ceva, ori n-au mai pus la loc cum trebuia si acum are joc, etc, etc, ... . Multumesc din nou klaus. Este contactorul de la usa stanga spate si am sa incerc sa-l fixez. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:38 |