Motorul nu merge rotund !
![]() ![]() ![]() |
Motorul nu merge rotund !
Robert SLZ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|||
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
MULTZAM FAIN Fionule, dar am cautat si nu am gasit nimic despre unde e, cum se desface, cum se curata, si cu ce motorasul. Oricum multzam pentru timpul acordat.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
Si mai e o chestie, vezi ca sunt NOU ! Asa ca la inceput mai ajutati-ma, nu fiti rai !
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
:twisted: , am uitat sa pun ghilimelele. Nu sunt nici pe departe rau :mrgreen:
sper ca te-a ajutat link-ul respectiv. Si pe viitor nu ezita sa ceri sfaturi :inger: |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
Multzam, se pare ca am inteles cum. O sa incerc zilele astea si va tin la curent cu ce se intampla. Dar nu am inteles cu ce sa il curat, exista o solutie speciala ? Un spray am inteles. unde gasesc ?
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. spray gasesti la Carrefour aprox. 100 k lei 2. nu a fost nimeni rau cu tine!... incercam insa sa tinem ordine aici... nu o lua personal! ... si stiam ca esti nou... smile.gif... si esti binevenit 3. totusi, daca doresti, poti veni la intalnirea de joi ... se poate rezolva problema ta chiar la intalnire (curatzarea motorasului)... de catre tine, cu asistenta noastra, sau de catre cineva care a mai facut-o. |
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
Robert SLZ |
![]()
|
||
As veni cu mare placere si ma bucur sa vad ca sunt binevenit in cluul vostru, dar am o mica-mare problema, o sa imi iau la inceputul lunii iunie a doua nevasta ( bineinteles prima este masina) asa ca stau cu timpul destul de rau, iar in putinul timp care mi-a mai ramas incerc sa rezolv cateva defecte la masina, tinand cont de faptul ca mi-am luat si biletele in Grecia si vreau sa plec cu masina. Dar sper ca incepand cu prima intalnire din iulie sa fiu si eu prezent.
Cum se numeste acest spray ? |
||
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|||
fion98 |
![]()
|
vezi sa fie pentru curatatul contactelor. Denumiri sunt mai multe care-mi scapa pe moment. Ca indiciu, vezi ca au atasate (al meu asa era) un pai subtire cuc are poti avea access si in locuri "delicate"
|
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Si voi dati cu spray din asta in motorasul pas cu pas? Intreb si eu de curiozitate... smile.gif
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Robert!...casa de piatra si masina...de tabla! :mrgreen:
Poate ar fi bine sa nu umbli la masina inainte de drum!.... nu-ti face probleme, ca nu o sa te lase pe acolo.... in caz ca vei merge cu DSN (tu ai zis masina, deci e neclar :mrgreen: ). Vezi poate iti este de folos si sectiunea "Calatorii" a forumului nostru. PS nu stiu numele spray-ului.... dar am trecut aseara pe la Carrefour si l-am zarit pe acolo... chiar intr-o margine de raft cu tot felul de recipiente tip spray... in cel din Militari... cred ca scrie pe el "Spray-contact" sau ceva similar si, intr-adevar, are un tub atasat... S-auzim de bine! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
Va multumesc pentru urari.
In ceea ce priveste masina, trebuie sa umblu la ea, tre sa schimb filtru de aer, bujii, ulei, filtru ulei, caucioace ( ca facu explozie unu din ele), si ma gandeam sa mai curat pe ici pe colo. Sectiunea de calatorii e bestiala, am vazut-o, am gasit niste chestii beton (multzam celor care le-au introdus) si sper cand oi avea timp sa adaug si eu pe acolo pe unde a colindat DSN-ul meu. Venezia, Viena, Croatia ( toata), Slovenia, Ungaria, Slovacia, Serbia, Bosnia si toata Romania. Plus dupa ce ma intorc GRECIA. Toate cele bune ! |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:41 |