AJUTOR.....
![]() ![]() ![]() |
AJUTOR.....
BodyLove |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Iti recomand cu caldura sa iei legatura cu asarban ... el este avocat si te poate ajuta ...
Parerea mea (care mie mi se pare a fi so foarte logica) este ca proprietarul calului trebuie sa plateasca ... el era responsabil cu dresajul calului cu pricina ... Dar ... TRAIM IN RSR ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
BodyLove, hai sa-ti explic ceva. Cand faci scoala de soferi, chiar daca esti cu instructorul in masina dar faci un accident, vinovati de producerea accidentului esti si tu si instructorul. Deci amandoi raspundeti. Daca erai cu instructorul si iapa a luat-o la fuga atunci impartiti vina. Dar daca el doar ti-a inchiriat animalul atunci legal vina este doar a ta. El nu avea cum sa stie ce face calul, si se presupune ca tu, persoana majora, stiai la ce te expui cand pleci cu calul singura fara instructor si ca iti asumi riscurile. Vinovat practic este calul, dar nu cred ca poti da in judecata un animal. Iar Casco trebuie sa isi recupereze cumva banii. Si chiar daca nu recunosti tu, te vei trezi chemata in instanta si pusa sa platesti.
Daca poti s ademonstrezi ca instructorul ti-a dat un cal naravas atunci el e de vina. Dar la fel de bine ar putea sa spuna ca e vina ta, ca i-ai facut mai stiu eu ce animalului. Deci ia neaprat legatura cu un avocat. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Propietarul nu are nici o vina...ca el platea niste bani sa-si tina calul acolo in pensiune..sa fie ingrijit..scos afara...plimbat..toate cele..deci el saracu' iese din discutie.Chiar s-a suparat cand a auzit ce-am patit..si l-a luat pe instructor la rost..ca de ce a dat iapa aia nebuna la o fata? Ca el..om la 40 de ani..face calarie de vre-o 30..si tot n-o poate stapani la camp...Cum credea el ca o pot stapani eu...o mana de om..la 45 de kile??
Eram cu instructorul si alti 4 calareti ! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Permisul nu are cum sa ti-l ia ca nu erai tu cu masina! Daca eu sunt pe trotuar, fara masina, si traversez trecerea de pietoni imi da amenda pt traversare neregulamentara, nu imi ia permisul!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
BodyLove |
![]()
|
Daca faci scoala si faci accident...vinovat e instructorul..iti spun asta f. sigur..ca masina pe care am facut eu scoala..a busit-o un prost..si a platit instructorul..
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
BodyLove |
![]()
|
Instructorul imi si spune a doua zi dupa accident 'Daca mureai..faceam puscarie nevinovat.." Si i-am spus 'Si daca n-am murit...asta ma face pe mine vinovata?"
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Conform noului cod rutier, vinovati sunt atat elevul cat si instructorul. Nu gasesc acum legislatia da o sa caut si o sa-ti spun exact si articolul cu pricina. Mie mi-a atras atentia pentru ca nu mi se pare normal. De-aia esti cu instructorul sa inveti si de-aia il platesti sa fie atenta. Ca asa te puteai urca in masina si te duceai de capul tau.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
BodyLove |
![]()
|
Pai, da..ca asa i-am spus si eu politistului..si el nu si nu...
M-am uitat putin si pe dosar...si la dosar nu e decat declaratia aluia cu masina..poze de la locul accidentului..si atat ! Nici o declaratie de la instructor..martori..nimic..Nu zice nimic de nici o amenda aplicata acestuia...chiar nimic.. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
[quote]
El a zis ca n-o sa-mi ia permisul..nu-mi face dosar penal..nu mi se intampla nimic..doar ca daca omu' cu masina avea Casco..imi trimite mie nota de plata ! [/quote] Ce permis sa iti ia? De condus... calul? :shock: :twisted: Si cum adica sa spui de buna voie ca ai fost vinovata? :shock: Soferul are partea lui de vina, pentru ca nu a condus pina la limita evitarii oricarui pericol! (articol din vechiul cod rutier, care nu stiu daca a fost abrogat). Oricum, soferul SIGUR te-a vazut ca nu stapinesti calul. Deci a fost un BOU ca nu a incetinit si sa te evite. In concluzie EL este vinovat!!! Nu semna NIMIC, pentru ca daca semnezi, te legi singura de miini si picioare! De unde stii ca soferul nu a vorbit (chiar si indirect) cu acel militian? :shock: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bogdan_o |
![]()
|
DodyLove, asa-s politistii. Mai bine te conving sa dai o declaratie decat sa munceasca ei sa vada cine e vinovatul. Lasa-i in pace sa-si bata capetele si sa DEMONSTREZE ca tu esti vinovata. Soferul nu au cum sa-l gaseasca vinovat, ca el mergea regulamentar. Toata treaba e sa-l gaseasca vinovat pe instructorul care ti-a dat o iapa "defecta", tu fiind novice in ale echitatiei.
Money, daca tu esti la volan si vezi un cal alergand cu cineva in sa, cum iti dai seama ca e scapat de sub control? A, daca respecivul animal se smuceste si da din picioare mai zic, dar daca fugea, cum te prinzi tu ca a scapat de sub control. De ce ar fi soferul bou. Bou e instructorul care nu a antrenat cum trebuie caii si care i-a dat un cal naravas, ea fiind incepatoare. |
--------------------
Dacia
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai gata ca speriati fata!
Exista mai multe cai legale de rezolvare, am vb cu fata (da, stiu cum o cheama si nr de telefon, muriti de invidie, dar...insistati ca nu primiti nimic!) ...sper ca s-a lamurit....stie ce are de facut...gata ca ...again...speriati fata si nu e cazul! Stingereaaaaaaaaaa! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 22:09 |