DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Finala Champions League

pleosc
post 26 May 2004, 22:48
Post #1

Membru

Group: Members
From: Constanta

Deci scriu toate astea la cald si sunt foarte nervos.Cum este oare posibil ca la acest nivel Morientes sa fie oprit de 2 ori pe motiv de offsaid in situatie de 1 la 1 cu portarul?Intr-o finala astfel de faze fac diferenta.Oare este incompetenta sau rea vointza datorata unor interese financiare care ne depasesc imaginatia? :evil:

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT-54-XXX
Orice solutie genereaza noi probleme.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maska
post 27 May 2004, 08:26
Post #2

Membru incepator

From: Bucuresti

La fel m-am intrebat si eu aseara cand am vazut meciul. Dar iata ca se intampla si la case mai mari. Una peste alta, nu trebuie sa uitam niste lucruri foarte importante in jocul de fotbal si nu numai: barele portilor, norocul si arbitrii fac parte din joc.

--------------------
Citroen C4 Coupe 2008
+
Lukas
post 27 May 2004, 10:57
Post #3

Membru incepator

Chiar daca nu au mai jucat la valoarea cu care au trecut de real si chelsea ar fi avut o sansa mult mai mare daca se arbitra corect. Lasa-n deoparte erorile pe care orice arbitru le face (inclusiv Colina), a fost favorizata Porto "pe fata". Poate nu ar fi avut nevoie, dar a castigat pe mana arbitrilor si ar trbui sa le dea si lor niste tricouri de campion (ce cunoscut suna fraza asta).

--------------------
+
kaspersky
post 27 May 2004, 11:37
Post #4

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Eu cred ca daca era Pinalti presedinte de club la Monaco, cel putin un tusier o lua in basca rau de tot smile.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
FLEX
post 27 May 2004, 15:06
Post #5

Membru autentic

Cite proteste ati vazut la monegasci cind au fost intr-atit de mult defavorizati de idiotul ala de Nielsen? ei stiu ca ASTA ESTE FOTBALUL, o echipa mare poate trece si peste arbitru, poate trece peste tot ... Monaco aseara pur si simplu n-a fost o echipa mare si n-a stiut sa rupa navodul tesut de Porto, mai ales dupa iesirea lui Giuly, moment in care portughezii au renuntat la "zona" si au trecut la un pressing formidabil pe tot terenul ... sint incintat de felul in care se misca aceasta echipa, la ordinul antrenorului se transforma dintr-o testoasa ce respinge tot intr-un tigru ce sfisie de moarte ... Mourinho asta al lor a reinventat fotbalul ca joc de echipa, fara tot felul de galactici care freaca aiurea mingea prin iarba; nu zic ca o sarja ofensiva in stil Real Madrid de acum 2 ani nu este frumoasa, dar fotbalul modern se joaca cu sistem, nu cu artificii ... parerea mea ...

PS: aseara am tinut cu Monaco!

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
paulp
post 27 May 2004, 15:15
Post #6

Bagator de seama!

From: Iasi

Imi pare rau ca aseara n-am vazut decit repriza a 2-a, dar cel putin repriza aia a fost a lui Porto in totalitate. Iar ultimele 2 goluri au aratat cum se joaca fotbal si cum se inscrie. Degeaba s-au chinuit cei de la Monaco sa tot construiasca, daca trimiteau mingea pe post de antiaeriana.
Imi pare rau de Monaco, ca tineam cu ei, dar Porto a fost mai buna :mrgreen:

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
pleosc
post 28 May 2004, 11:39
Post #7

Membru

From: Constanta

Si antrenorul ala al lu` Porto nu se bucura deloc,sau cel putin nu se manifesta.Intr-un moment ca asta,apogeul carierei,orice om normal ar fi tzopait ca iepurasul de Paste.

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT-54-XXX
Orice solutie genereaza noi probleme.
+
FLEX
post 28 May 2004, 17:42
Post #8

Membru autentic

E cel putin sisi la cap, dar a facut o treaba excelenta! ... si pe mine m-a uimit atitudinea lui, parca pierduse cu 8-3!

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
bogdan_o
post 28 May 2004, 23:22
Post #9

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Eu as fi vrut sa ia cupa Monaco, ca mi-a placut de ei in celelalte meciuri. Dar cand i-am vazut pe invataceii lui Deschamps cum alergau ca potarnichile cand se trage cu pusca in ele, mi-am dat seama ca nu o sa se intample ce-mi doresc eu.

Cat desre antrenorul lui Porto, cred ca i-a vazut pe Copos & Borcea si a zis ca decat sa para penibil mai bine se abtine.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 23:20
Forum Renault