Problema USB drive?, cum se manifesta un flash drive defect?
![]() ![]() ![]() |
Problema USB drive?, cum se manifesta un flash drive defect?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai incercat sa reinstalezi driverele pentru placa de baza? Ai toate driverele placii de baza instalate?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Driverele sunt aceleasi de cand USB drive-ul mergea perfect...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci nu ar prea trebui sa fie de la drivere.
Daca conectezi altceva, in afara de stick, la USB tot asa iti face sau doar la stick apare chestia asta? Ai inceprcat sa conectezi un mp3 player, ca asta e cel mai apropiat de un stick, sau un alt stick.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
Cu ce am incercat eu merge: Imprimanta, Webcam, aparat foto digital, telefon mobil. Pe ultimele 2 le vede tot ca mass-storage device-uri, si merge perfect.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
St |
![]()
|
Eu ma dau batut, nu mai stiu altceva..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa-l bagi in alt calculator sa vezi daca face la fel... |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Banuiesc ca ai Service Pack cu toate update-urile si USB 2.0 parca ii zicea, ca am avut si eu niste probleme de genul asta odata.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:08 |