daca nu ai utilizat casco, asig scade?
![]() ![]() ![]() |
daca nu ai utilizat casco, asig scade?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Presupun ca la ASIBAN . . . .
Pe polita de asigurare scrie cumva ca sunt excluse anumite puncte din asigurare ? Eu zic sa te uiti mai bine acolo inainte sa pui intrebari . . . |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a raspuns la toate aceste intrebari. Pe scurt, in cazul tau, nu scade. Pentru detalii foloseste functia Cautare.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu de exemplu am o zgarietura de cheie pe usa soferului si nu vreau sa stric casco doar pentru asta..astept sa se mai adune...poate cand o fi sa o vand...si ma ganedam daca pot sa imi zica ceva cei de la asigurare la anul cand o sa fac noul contract..ceva de genul ca "de ce n-am reparat zgarietura anul acesta si ca ei nu mai acopera daca vor sa o fac mai tarziu" ?? Se poate sa imi zica ceva in genul asta?
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
pai daca mereu reinoiesti polita la timp inseamna ca ai continuitate si nu mai se pune problema...nici macar nu te mai cheama cu masina la reinoirea politei...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:37 |