[VIDEO] Volkswagen Phaeton, o bijuterie de masina
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Volkswagen Phaeton, o bijuterie de masina
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
o masina superba stilistic si tehnologic. pacat ca nu a avut succesul meritat.
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
preea scumpa...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar avea fiecare cate o "lovely Danielle" inclusa in pret ar fi avut mai mare succes.
Si mie imi place, dar parca sa dai 100.000 euro pe un VW... cam mult. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Daca e un VW la calitate Audi , sportivitate BMW , confort Mercedes , atunci isi merita toti banii si sunt sigur ca face , daca si Renault ar construi o asemenea masina as fi mandru si bucuros si nu as zice ca e .... un RENO. Zic si eu la fel, pacat ca nu a avut succes dar segmentul asta este foarte aglomerat de oferte super si cumparatori nu sunt foarte multi, oricum bravo celor de la VW pentru curaj , sper sa nu pateasca precum AVANTIME.
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pai deja a cam patit ce a patit si avantime. mai are de facut ultimul pas.
cat depspre masini din clasa superioara, te-ai plimbat cu velsatis? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
nu am mers cu VelSatis dar cred ca e super , insa e cu o clasa mai jos decat Phaeton:)
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Motor de 6000 cc? nasol, tocmai vroiam sa-mi iau una, dar nu mai vreau..va fi impozitul prea mare
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce se vede pan aacum este un insucces comercial 100%. PArarea mea este ca nu au ce cauta producatori care VW, Renault etc in segmentul acesta, nu din cauza faptului ca nu ar putea face lucruri bune, ci datorita imaginii care conteaza din ce in ce mai mult..
This post has been edited by St: 19 Sep 2006, 12:39 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
eminescu0: "At the millionaire fair in Kortrijk Belgium."
|
-------------------- |
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 18 Sep 2006, 17:24) ... daca si Renault ar construi o asemenea masina as fi mandru si bucuros si nu as zice ca e .... un RENO. Renault face asemenea masini, ce-i drept un pic mai ieftine: 60.000 USD pret CIP. Si intradevar, nu zici ca e un... RENO. Dar totusi este. infinity_q45_2006_4.jpg ( Size: 107.22k ) Number of downloads: 153 This post has been edited by modulsys: 20 Sep 2006, 15:09 |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
doar ca e partener cu Nissan nu inseamna automat ca Infinity e facut de Reno. poate ca imprumuta cateva piulite si conceptii, dar aia tot japoneza e !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
modulsys acela e un inffinti care nu are treaba cu reno.cum poti sa zici ca inffinti e o masina reno???este total fals.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
cristirenault |
![]()
|
QUOTE(modulsys @ 20 Sep 2006, 16:07) Renault face asemenea masini, ce-i drept un pic mai ieftine: 60.000 USD pret CIP. Si intradevar, nu zici ca e un... RENO. Dar totusi este. infinity_q45_2006_4.jpg ( Size: 107.22k ) Number of downloads: 153 Da , "ai dreptate" si Skoda mea Octavia 2 este Audi A8 cu caroserie din aluminiu... Sa stii ca am prins ideea ta dar crede-ma , doar 0,1 % e masina aia Renault. Acum zic ceva pe bune , poate daca Reno ar reinvia mitul ALPINE ar fi o treaba , deci nu neaparat o masina de lux ci una sport care sa fie in competitie cu alte masini sport adevarate, bineinteles asta este ce as vrea eu si nu ce se va intampla , cum ziceam si altadata , e pacat ca Renault nu leaga cumva masinile sale de succesele sale din F1. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
laser frate!
|
--------------------
x
y
2009
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:12 |