motoru nu mai "trage"
![]() ![]() ![]() |
motoru nu mai "trage"
rulz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- ct 41 cip
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Sau catalizatorul infundat... cauta, s-a mai discutat.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
catalizatorul infundat
pentru a verifica ia sonda de oxigen jos si incearca sa turezi motorul |
-------------------- |
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Daca catalizatoru e infundat cred ca nu prea mai au pe unde sa iasa gazele (sa respire motorul) de aia nu mai trage.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
rulz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 September 06 ![]() |
ciudat de doua zile incoace a inceput sa mearga ca un motor normal fara sa ii fac ceva incepe sa ma cam sperie:)
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- ct 41 cip
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai inseamna ca s-a spart de tot ceramica aia din interior si atunci nu mai are piedica. Peste cateva luni va incepe sa zornaie ceramica si vei schimba catalizatorul. Oricum vine si ITP-ul.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
robert.s |
![]()
|
De la munte Group: Members Posts: 125 Joined: 19 April 04 From: Campulung Muscel ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
1. Eu zic ca nu-i chiar asa de grav: schimba-i sau sufla-i filtrul de aer si de benzina !
2. Pune-i un aditiv de curatat injectoarele (118k im Metro) si alearga-o vreo ora cu viteza maxima legala !!! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(spiridon @ 23 Sep 2006, 16:11) ...schimba-i sau sufla-i filtrul de aer si de benzina ! Mai greu cu filtrul de benzină la SLZ... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema mare cu catalizatorul daca se sparge bucatele ... eu abia cand mi-am schimbat evacuare si mi-am pus sport pe 50 mm , la prima aceelerare i-am tras o bucata de catalizator in piept unui mecanic de acolo de era sa lesine ala mai mult de sperietura . Era cat un ou si ramasese pe bucata de traseu imediat dupa catalizator si ma mir ca a iesit . Noroc cu traseul sport ca e direct flow si nu mai are site . Acum mai am niste bucatele mici care imi zornaie putin cand opresc motorul , dar nu ma deranjeaza .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
damian_rd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 September 06 ![]() |
Am avut si eu Slz. 1,4 mpi si am mers 101.000 km apoi am vandut-o in perfecta stare si nu s-a dus catalizatorul. Din cate mi-aduc aminte in cartea ei de intretinere scria ca la 25.000 km se inlocuiesc bujiile si filtrul de aer. Dupa inlocuire se observa ca distanta electrodului central fata de masa creste la 1..1,5 mm. Si mie i-mi facea fitze si i-mi dadea in nas cand se apropia sorocul. Sfatul meu e ca inainte de a te da pe mana alora verifica toate aceste aspecte. Si mai vezi ca se mai blocheaza etrierele (cilindrii de frana la rotile fata)...bafta!
|
--------------------
Solenza 1,9D
confort
2003
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
cum se traduce catalizator in engleza?
scuze de off-topic ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cuvant cautat: catalizator
I. adjectiv 1. chim. catalytic II. substantiv masculin 1. catalyst 2. catalyser |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:41 |