[VIDEO] Getaway in Bucharest, 250 km/h noaptea cu BMW M3 315 CP
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Getaway in Bucharest, 250 km/h noaptea cu BMW M3 315 CP
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Meserieeee ... Masina e de vanzare acum . 7000 de Euroi pentru un bolid ca asta ....
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Astia nu-s pe crenguta lor...
Care este rolul acestui topic pina la urma? Nimeni de la politie nu vede? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat profesionism. . .si cat numar de inmatriculare. . .
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Pe ei ii doare-n gland de politie ... Chiar soferul a spus-o , asa ca , totusi , daca avem vreun "ofticat" printre noi , sa dea filmul la ANTENA1 si PROTEVEU
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
Phantom: acelasi BMW dar de data asta avand partea dreapta sifonata
|
-------------------- |
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
SiloS |
![]()
|
Adevarul ca un M3 decapotabil cu motor de M5 la pret de 318i e suspect . Dar pentru cineva care doreste o masina adevarata merita . Ca pe urma trebuie sa bagi bani in ea , e ceva de asteptat la o masina pe care o cumperi ca sa dai in ea
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
nice one, faina masina, fain driver...
|
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
QUOTE(ghetau dan @ 17 Sep 2006, 18:53) Astia nu-s pe crenguta lor... Care este rolul acestui topic pina la urma? Nimeni de la politie nu vede? Lasaneee , lasaneee... ai vazut cumva ca ar fi incurcat traficul sau ar fi jenat pe cineva cu ceva?... intrucat in Ro nu exista piste unde sa poti merge si sa te desfasori ( este una la ARAD si cei cu BMW-uri se duc pe acolo, dar in rest pauza piste iar un kartodrom e prea mic), repede "Politia nu vede?" lasa-l frate ce ti-a facut , daca esti in stare sa faci ce face el esti bun , inseamna ca esti pregatit ca in caz de accident sa ai sange rece si sa mai poti salva sau evita ce mai ramane din astea doua... Deci cel cu M3-ul e meserias , se poate si mai bine , se vede ca nu a facut macar un mic scenariu , daca facea ce facea el acolo mai legat era chiar tare, oricum e meserias si masina la fel , fie ea vechitura asa nu model 2006, ramane state of the art pe langa multe masini fabricate in 2006. Cine nu a inteles rolul acestui topic sa nu il mai citeasca... pentru unii masina nu este decat un mijloc de locomotie , pentru altii e mai mult decat atat , e pasiune , o pasiune in care baga multi bani si care le ofera placerea de a conduce cu adevarat nu doar de a sofa... |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
1. N-am vazut sa-ncurce traficul pt ca in mare parte se intampla intr-o parcare si pe A2. Plus ca era noapte, ceva viteza, deci eventualii aruncati prin santuri nu s-au putut remarca.
2. E bine ca recunosti ca astia se pregatesc sa mai salveze ce se mai poate in caz de accident. Avand in vedere ca actiunea se petrce in 2004, sper ca au ajuns la maturitate (sunt antrenati). 3. Daca nu observi scenariul, asta e. Recunosc ca sunt incapabil sa ti-l explic, dar iti ofer cateva hinturi: mai multe camere (interior, exterior), mai multe locatii si probabil si mai multe duble/material brut. 4. Pentru mine, rolul acestui topic este cumva satiric, tragi-comic. Tineri cu masini mediocre fac unele "chestii" (sincer, nu stiu cum sa le spun), le inregistreaza si apoi le posteaza pe net ca sa vada si amicii lor ce tari sunt ei. Cam asta e pentru mine si sper sa ma fereasca Dumnezeu sa ma intalnesc cu vreunul pe sosele. Nu de alta, dar eu nu sunt asa de antrenat pentru accidente, asa ca s-ar putea sa nu ne iasa schema... Nu mi se pare deloc "meserias" soferul. Are niste calitati si atat. Cu timpul poate devine si meserias. This post has been edited by Meganer: 17 Sep 2006, 21:29 |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
SiloS |
![]()
|
Daca la 315 cp de la BMW masina este mediocra ... mai bine taci .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Gasesc incredibil ce gandire puerila puteti avea unii...
Asa va ajunge! This post has been edited by R19/16v: 17 Sep 2006, 22:40 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Baietasul ala nu da dovada de meserias ci de inconstienta noaptea pe A2 cu 250km/h nu stiu ce sa zic dar bafta lui nu vreau sa ma intalnesc cu el...! E tanar are viitorul in fata daca el are incredere in calitatile lui atunci succes dar pe pista nu pe soselele noastre !
O chestie ca asta am vazut la 9595 era invitat un sportiv (culturist parca), tanar plin de talente campion mondial, cu bani, si-a luat si el un bmw si probabil "meserias" k "virgula" colegu a mers cu 250 km/h dar inevitabilul s-a produs si poc accident a avut un noroc cat de cat chior ca nu a murt dar a ramas paralizat si acum incaearca si tot incearca, macar sa mearga nu mai vrea sa conduca ! deci analizeaza si tu situatia ![]() Gata ca am tinut o lectie de m-am plictisit si eu ![]() Salutare |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
mai oameni buni eu va inteleg pe astia care sunteti speriati de viteze asa de mari , daca ati avea pe mana o masina adevarata v-ati invata si voi cu viteza mare si nu vi s-ar parea cine stie ce 200 la ora ca de aia sunt masini care merg cu 250 ca sa mergi cu ea , cand ai ocazia de o situatie care sa-tipermita asta , e normal ca atunci cand mergi cu Dacia si ai 140 si simti ca se dezmembreaza sa te sperii si sa-ti imaginezi ca un BMW M3 merge cu 250 si putin ii lipseste sa-si ia zborul.
Eu am un Megane si la 200 la ora pur si simplu nu vibraza nimic , nu "pluteste" masina s.a.m.d. daca e linie dreapta poti sa iei mainile de pe volan ca masina merge si isi vede de treaba ei , daca ma chinuiam sa o tin pe drum sau mai stiu eu ce intelegeam dar asa... deci am mers personal cu BMW cu 250 la ora , nu pot sa va explic sentimentul, magnific , chestia e ca pe mine ma incanta mai mult un drum virajat decat sa merg pe autostrada cu 250 , asta poate face oricine care intruneste 2 conditii , ori are curaj nebunesc si este constient la ce se expune ori este pur si simplu nebun si apasa ca prostu pe pedala fara sa fie constient la ce se expune si e foarte posibil sa il vedeti la stirile de la ora 5 ![]() Cel mai bine e cand fiecare isi cunoaste limitele si merge exact cu acea viteza maxima la care el se simte in siguranta , sa bravezi aiurea nu isi are sensul , personal imi plac masinile puternice pentru reprize si nu pentru viteza maxima , daca as avea o masina care sa atinga suta in 3 secunde si sa aiba doar 200km/h viteza maxima nu m-ar deranja cu nimic. |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pina una alta, ala numai Getaway nu e! Ideea getaway-ului e sa ajungi din A in B traversind un oras (de obicei pe centrua orasului). Ala a facut 5 cerculete, a dat o talpa pe autostrada si gata getaway-ul. Sa i-o spuna lu' Mutu de la Fiorentina! Cautati si voi Getaway in Stockholm, Getaway in Paris, sa vedeti acolo adrenalina.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 18 Sep 2006, 11:42) Eu am un Megane si la 200 la ora pur si simplu nu vibraza nimic , nu "pluteste" masina s.a.m.d. daca e linie dreapta poti sa iei mainile de pe volan ca masina merge si isi vede de treaba ei , daca ma chinuiam sa o tin pe drum sau mai stiu eu ce intelegeam dar asa... E vorba de Megane-ul I de 1.4 8v despre care scriai pe reno? Ala cu care nu-ti sta in fata nici-un Logan? Pei, la masina aia te cred ca poti merge linistit cu viteze d-astea, dar BMW-ul nu se ridica asa sus. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cristirenault |
![]()
|
Ma confunzi
![]() ![]() BTW eu nu sunt viteaz si nu ma iau la intrecere cu lumea , am trecut de faza inca de prin 1992 ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Atunci nu mai este valabil postul meu de mai sus!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cristirenault: am spus-o in alt post si o mai spun si acum.... am mers si eu cu 240, dar nu in Romania. Si pot sa merg si in Romania, dar nu vreau, fiindca in Romania e extrem de riscant sa mergi cu 240 si pe autostrada.
De ce ? Pai...sa zicem ca ma duc pe A2, autostrada destul de buna, soseaua nu face figuri, dar...exista multi factori, care pe o autostrada din Occident, nu-i gasesti. Nea' Costel nu stie sa stea pe banda 1. I se nazare sa treaca pe banda 2, cand vin eu din spate cu 240. Sau poate dau de unu fara lumini pe spate, care merge pe banda mea cu 80 la ora...vreun Aro incarcat cu legume, fara stopuri.... Sau poate arunca unu o sticla pe autostrada....sau cum arunca romanii in general obiecte din masina...sa vezi ce frumos face masina la 250 cand calca pe ceva... Iar pe langa astea... BMW ala are niste jeguri de faruri... Deci nu cred ca lumea e speriata de viteze... |
--------------------
-
-
-
|
|
cristirenault |
![]()
|
Foarte corect ceea ce spui , eu in Germania am mers cu viteze asa mari , in Romania maxim 230 si asta pe un dig asfaltat intre Galati si Braila , cei din zona stiu drumul, insa niciodata nu am mers noaptea cu viteze asa mari , e clar ca nu ai cum sa vezi suficient de departe corespunzator cu viteze de 200 km/h. Acum daca am zis de vitezele alea nu inseamna ca merg zilnic cu 200 dar daca fac un drum de Bucuresti nu pot sa ma abtin si sa nu-i dau un 220 macar vreo 2 km
![]() Deci una este cu Renaultul Megane si una cu Skoda Octavia 2.0 TDI 140 de cai DSG. Dupa cum se poate observa ( cu greu) din poze care le-am facut cu telefonul si era si pe inserat , se confirma chestia ca vitezometrul "fura" cam 10km/h , deci Megane are oficial 215 km/h viteza maxima iar Octavia 209 km/h. Deci eu am atins conform vitezometrului inexact al masinii 230 cu Megane si 220 cu Octavia2 This post has been edited by cristirenault: 18 Sep 2006, 13:06 Attached thumbnail(s) Photo_0019.jpg ( Size: 63.03k ) Number of downloads: 715 Photo_0028.jpg ( Size: 87.25k ) Number of downloads: 647 |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 18 Sep 2006, 12:30) Nu stiam ca exista motorul asta pe megane.Nu l-am gasit pe nicaieri... Poate are 100kw(136cp).Viteza maxima 205km/h... In rest sint intru totul de acord cu Ci_co,Meganer,R19/16V,andu911. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cristirenault |
![]()
|
NU Dane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu a observat nimeni ca BMW-ul din primul filmulet nu este un M3??? Teapa...
Ia uitati-va diferente intre cele 2 BMW-uri din cele 2 filmulete (apropo, nu e aceeasi masina): oglinzile masinii din primul film sunt oglinzi de BMW obisnuit, nu de M3. Cele de M3 sunt rotunjite si alungite, cum sunt cele din al doilea film. Alte elemente de identificare ar fi logo-urile de M3 dar astea le poate pune oricine pe tabla... mai putin in bord dar ala nu se vede. Oricum nu cred ca are cineva interesul sa schimbe oglinzile unui M3 cu ale unui 316-318i... invers da. 250 km/h (desi ma indoiesc de corectitudinea vitezei) noaptea in Romania este prostie curata. Vizibilitate ZERO fata de cat ai nevoie la viteza aia. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Meganer |
![]()
|
Hai Padre, acum si tu esti invidios pe masina si talentul omului?
Mie mi-a mai trecut. |
--------------------
renault
megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.378 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate Padre sa aiba foarte multa dreptate...
In primul film nu are pe aripile din fata nici emblema de M3 si nici prizele de aer specifice M3-ului... in timp ce in al doilea film sunt si chiar cel care filmeaza insista ..... cu camera pe ele... si despre oglinzi la fel...nu sunt aceleasi cu cele din al doilea film... In reste no comment.... se intampla foarte multe noaptea...cand majoritatea dorrrmmm ... This post has been edited by cj98czh: 18 Sep 2006, 14:05 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cristi, cu toate ca vad ca esti, oarecum, un cunoscator, tin sa iti reamintesc ca ai chiar motorul DE PE Clioul Williams, doar ca e mai nou si o idee mai puturos. Cand l-au pus pe Clio Ph1 avea 150 de cai, dar nu era Euro3, cum e al tau. Totodata vreau sa iti aduc la cunostinta ca motorul williams, denumit inpropriu asa, nu a avut 1800cmc, ci 1998 de la inceput si pana la sfarsit. Clio Williams a fost creat si denumit asa pentru a sarbatori o realizarea a echipei Williams intr-o competitie care imi scapa acum. Williams nu a contribuit in nici un fel la crearea Clioului.
Motorul meu, de 1764cmc, este predecesorul celui de 1998cmc, motorul din care a fost dezvoltat Williamsul, mare majoritatii pieselor fiind folosite de la 1.9d. Deci motorul tau a nascut din F7P si F9Q. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Prizele de aer laterale nu erau prezente la modelul E36 - au aparut la E46, odata cu cele 4 tevi de esapament. Astfel modele M actuale (si cele din ultimii 5-6 ani) au specific prizele de aer laterale, 4 tevi de esapament si oglinzile cu forma speciala (alungita, rotunjita).
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
cristirenault |
![]()
|
Multumesc de precizari , sincer sa fiu nu am avut niciodata curiozitatea sa "sap" sa vad din ce motor provine , au trecut asa multi ani de cand ma interesa totul pana in cel mai mic detaliu incat chiar am inceput sa uit , batranetile astea
![]() ![]() Multumesc inca odata de precizari. NU mai zic de Gordini sau Alpine ( asta chiar a fost tare si a castigat la greu tot felul de curse), putini stiu chiar despre masina care o ai tu ca la viata ei a fost o masina foarte performanta in sectorul ei de pret, iar prima generatie de motoare 16v a celor de la Renault a fost foarte buna ca nivel al performantelor. Despre M ala din film,.... erau aparute oglinzile rotunjite si cu 2 mici brate care au devenit specifice M BMW si care au fost copiate pana si aia care fac oglinzile alea kitch cromate pentru Dacie.De fapt asta a fost prima generatie M cu oglinzile alea. Daca ma insel loveste-ma cu adevarul ![]() ![]() This post has been edited by cristirenault: 18 Sep 2006, 15:09 |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:33 |