Bisericile fortificate din Transilvania, Iesiri de week-end
![]() ![]() ![]() |
Bisericile fortificate din Transilvania, Iesiri de week-end
emilliviu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am fost eu recent la Prejmer...o sa pun ceva poze dupa ce le voi descarca...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
emilliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 December 04 ![]() |
Motto: "O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte"
pict0274rr0.jpg Biserica fortificata de la Viscri pict0289ib7.jpg Guest house or bed & breakfast pict0296my8.jpg Biserica evanghelica din dealul ce domina satul Viscri. |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
Biserica fortificata saseasca din Prejmer este intr-adevar frumoasa, iar din cand in cand sunt si concerte de orga.
Daca mergeti la Prejmer dinspre Brasov, o sa treceti prin Harman, iar daca intrati in sat, o sa gasiti si acolo o biserica fortificata. |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
eu am luat pe rind in vara cetatile (sau bisericile fortificate) din jurul brasovului. am vazut prejmerul, harmanul, codlea si risnovul. mai e una la sinpetru, merita si aceea vazuta. nu le ratati!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am fost la biertan anul trecut si va spun ca este superb. cetatea este poate la fel de frumoasa ca branul. zona este foarte linistita si are un relief frumos.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Si la Cisnadioara este una foarte faina. (mai multe detalii pe sibiu.ro sau la intalnirea de la Paltinis
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu uitati de RUPEA, si daca tot ajungeti acolo, nici Sighisoara nu e prea departe
![]() Si daca tot suntem la "Calatorii", chiar daca e putin off-topic, merita vazute manastirile de la sud de muntii Parang si Capatanii: Bistrita, Manastirea dintr-un Lemn, Horezu, Polovragi (+ pestera + cheile), Muierilor ( + pestera), Culele de la Maldarasti E un traseu perfect ptr un we, plecand din Bucuresti si dormind o noapte la o manastire sau la Cule (la Cule e super cazare, ieftin, curat, intr-o gradina de meri, dar pentru mai incolo, ca nu au incalzire in camere. Traseul dinspre Bucuresti e: Pitesti - Rm Valcea - Horezu - spre Tg Jiu. This post has been edited by VladG: 13 Mar 2007, 14:47 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 15:53 |