Inchisoare pentru...viteza!, Un roman face puscarie datorita vitezei
![]() ![]() ![]() |
Inchisoare pentru...viteza!, Un roman face puscarie datorita vitezei
LOVENDAL |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cand mi-oi vedea eu cefa fara oglinda
![]() La Pastele Cailor Joi dupa Miercurea Ciuc Când o face plopul pere și răchita micșunele si tot asa... EU ne trebuie noua! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ca absurd oricum...dupa cum spunea chiar el...nu era beat, nu a provocat nici un accident asa ca...a da mi-se pare normal, amenda maxima, permisul suspendat pe max 1an si cam atat. Va doriti voi legi din astea la noi dar si daca o sa le impuna sa vedeti atunci ce o sa va mai vaicariti...
Ce se mai zic de faza ca s-au filmat cand avea 200...asa si? l-a prins vreun radar? A fost inregistrat de vreun aparat atestat in masurarea vitezei?? Nu...atunci sa fi sanatos...sunt aiurea rau astia...dar ma rog...fiecare cu treburile lor. Ia ganditi-va voi asa...daca din momentul asta timp de 10 ani nu v-ati mai urca la volan...ati mai sti sa conduceti?? eu nu cred...se pierd reflexe etc...tre sa o iei de la 0 asa ca degeaba ii mai dau permisul dupa 10 ani.. |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Prietene, daca limitarea era de 80 km/h stiau ei de ce.
Iar daca tipul mergea cu 185, constient fiind (adica nu era beat, sau nu avea alta urgenta) inseamna ca era iresponsbil si astia nu au ce cauta pe sosea in calitate de soferi. Nu ai vazut la stiri accidentul cu fetita spulberata pa marginea drumului de un astfel de nebun? Iti spun ca tipul o sa scape basma curata (ca tasu e om politic). Astfel de soferi nu trebuie sa mai conduca niciodata. Citeam de curand ca nu stiu care pilot de formula unu are si un Corsa parca si merge calm prin oras cu el (pt. ca stie ce inseamna viteza si e responsabil). In schimb la curse merge cu 350 (pt. ca permite circuitul) Acolo se pretuieste viata, la noi nu.......... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Fooarte bine. La noi nu se poate pentru ca, prostia a fost si va fi la putere.
Parca mai sunt tari, prin Europa care dupa o anumita viteza, considera masina sau motorul o arma si ca atare este confiscata. Asa ca ... visati ... domnilor. Cu respect Mircea Visan |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Votez pentru!
Parca in Austria iti confisca si masina pt. asa ceva... very good! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu votez pentru.
Facem un poll? |
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine hai in Irlanda, ca pana se aproba o astfel de lege si la noi mai avem de tras.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Bravo lor, irlandezilor!!!
Si as adauga suspendarea pe viata a permisului pentru alcool. Sa se termine odata cu liniutele si cu betivanii la volan. Dar sint pentru cresterea la 80 km/h a vitezei in comune pe drumurile nationale cu 2 benzi pe sens. Si sint pentru interzicerea obiceiurilor idioate de a trage linie continua de la intrarea in comuna si pina la iesirea din ea, ca si a celor de a pune limite de viteza, tot in aceste comune, la 30 km/h pe km intregi. Or fi la ei acasa dar drumul este national si nu-i posibil sa-si bata joc de noi in halul asta numai ca sa le dam spaga la politai. Pentru ca astfel de reglementari comunale sint practic niste capcane de strins spaga pentru ta major-ul sau plotoneru' comunal. Un sictir soferesc din inima pentru tilhari ca ei. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Desteapta treaba!
Prinzi cativa din astia si dupa aia sa vezi circulatie regulamentara. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Off-topic:
De fiecare data cand am iesit din tara in tarile cu democratie mai veche am avut acelasi sentiment: civilizarea maselor se face cu "forta" adica cu legi si reguli destul de stricte, sustinute de pedepse pe masura faptei comise. Si atunci omul devine brus civilizat pentru ca stie ca daca face "smecherii" il va ustura suficient de tare(amenda, limitarea unor drepturi, etc.). ![]() On-Topic: Darrr acolo legea se aplica regulat pentru toti fara discriminare de culoare a pielii, religie, apartenenta politica, oua mari, stele multe... Problema romanului de fata este ca prin acesta actiune este considerat un pericol public si nu vor sa asteapte pana face el vre-o traznaie sa propteasca masina undeva sau sa faca un accident. Pacat ca la noi nu se aplica legea. A-ti observat ce cuminte se circula acum pe DN1 de cand cu camerele? de ce? pentru ca omul stie ca acolo se afla "un sistem automat" care pedepseste greseala fara a fi interesat cine este soferul si cand de mare si influent este el. ![]() This post has been edited by Pegasus: 21 Sep 2006, 10:06 |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ciudat...daca ar functiona o astfel de chestie probabil m-as intoarce la dacia mea din '79.Fara regrete as spune.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
misto....amaratu ala face 3 luni puscarie si pa pa carnet 10 ani, pe cand arabo-englezu ala cu 140/h si 3 oameni pe constiinta o sa scape mult mai ieftin.
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Asta este. Daca si-a pastrat obiceiurile romanesti in tarile europenesti acum plateste.
PS. La noi nu este posibila o legislatie mai aspra pentru ca primii care o incalca sint tocmai cei care o fac si cei care trebuie sa vegheze la aplicarea ei. Va amintiti cit de greu s-a trecut in Regulament obligativitatea purtarii centurii in oras? Ma intreb in baza carei legi coloanele de demnitari insotiti de haitele de masini de politie pot alerga cu peste 100 km/h in orase. Ar fi bine sa nu li se mai permita acest lucru. Dar cine sa o faca? Ei insisi? This post has been edited by simon: 21 Sep 2006, 10:49 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
bine i-au facut..
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nasoala treaba dar este judecata,nu zice nimeni sa mergi cu 50 dar nici cu 180 ,este mult prea riscant
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Foarte corect. La asa nivel de iresponsabilitate, nu mai are ce cauta pe sosele...
Daca as iesi cu arma de vanatoare pe care (ipotetic) am permis, si as incepe sa trag la intamplare in jur, ati accepta argumentul ca "n-am nimerit pe nimeni" ... de data asta ?? Oricum, la noi problema e ca si sanctiunile prevazute de lege se aplica doar selectiv... stiti ce vreau sa spun... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(RIon @ 21 Sep 2006, 08:59) Nu iti confisca nici o masina, dar... iti da o amenda corespunzatoare... A fost nu demult un roman amendat tot cu peste 1,500 euro pentru viteza... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Isi face permis la loc in Romania. Cum fac si altii din vest, cand raman fara permis...fac scoala in alta tara.
|
--------------------
-
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pegasus @ 21 Sep 2006, 11:04) Pacat ca la noi nu se aplica legea. A-ti observat ce cuminte se circula acum pe DN1 de cand cu camerele? de ce? pentru ca omul stie ca acolo se afla "un sistem automat" care pedepseste greseala fara a fi interesat cine este soferul si cand de mare si influent este el. ![]() N-ai mai fost demult pe DN1 nu?? se circula cuminte inainte pana cand sa invete omu unde sunt radarele...acum blana...blana si un detector si iti garantez ca ajungi in ploiesti in juma de ora... ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
In Franta, depasirea cu peste 50 km/h este caz penal... se poate confisca si masina... iar judecatorul poate stabili amenda penala, munca in folosul comunitatii sau puscarie... ultima de regula e pentru cazurile cand a fost pusa in pericol viata cuiva, chiar daca nu s-a produs accident cu victime... de exemplu, daca esti singur in masina pui in pericol viata ta.... daca din cauza ta altii au fost nevoiti sa opreasca sau s-au tamponat sau s-a blocat circulatia sau e zona aglomerata cu pietoni sau ai pasageri in masina, se considera ca le-ai pus viata lor in pericol si constituie circumstanta agravanta...
cred ca si in Austria, amenda aia mare e de fapt amenda penala si nu contraventionala... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AMW @ 21 Sep 2006, 15:08) N-ai mai fost demult pe DN1 nu?? se circula cuminte inainte pana cand sa invete omu unde sunt radarele...acum blana...blana si un detector si iti garantez ca ajungi in ploiesti in juma de ora... ![]() detectorul nu te ajuta pentru ca radarele de pe DN1 au alt principiu de functionare dar te poate ajuta un navigator GPS pe care sa ai marcat punctele unde sunt radarele. Daca treci prin dreptul tuturor radarelor cu viteza peste cea legala vei luat pentru fiecare depasire de viteza cate o amenda. Idea era de aplicare legii in mod egal pentru toti si cu fermitate, altfel poti avea orice legi si orice pedepse. Sistemele automate cred ca ar fi cel mai nimerite pentru noi ca natie pentru ca dispare posibilitatea negocierilor. In Elvetia am vazut inafara de radare fixe si alte cutii montate langa intersectie pentru a poza "smecherii" care trec pe rosu. Amenda venea acasa in cateva zile. Nu mai povestim de camere de supraveghere de pe autostrazi...dar alta lume, alta poveste. This post has been edited by Pegasus: 21 Sep 2006, 17:23 |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ce cauta cu viteza asta? bine i-au facut !
cred ca in Romania daca politia se leaga de vreun smecher din asta o pateste rau ca daca are masina de viteza are si relatii sa il dea afara din servici pe politaiul care a " indraznit " sa isi faca datoria. asa ca de asta politia prefera sa inchida ochii . |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Un dement la volan mai putin. Judecatorul a fost bland, s-ar putea ca dupa 10 ani de interdictie rrromanasul nostru sa-i dea iar blana, asa, de-al dracului.
Diferenta intre noi si aia civilizati din vest e ca la ei legile-s ceva mai dure si se aplica, la noi e invers. Tot respectul pt. judecatorul ala, a curatat pt. o perioada traficul de un criminal potential. This post has been edited by adip: 21 Sep 2006, 20:30 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AMW |
![]()
|
@Pegasus: eu stiu unde sunt amplasate toate radarele, detectorul este pentru radarele mobile, cele din masinile politistilor, nu am nevoie de gps...am avut nevoie doar de cateva drumuri facute cu viteza legala pentru a invata unde este fiecare pozitionat si felul in care actioneaza...
Acum sa nu intelegeti ca eu fac jumatate de ora pana in ploiesti...pentru ca nu este cazul...dar in loc sa merg cu 70 merg cu 90-100 si franez in fata radarului pana la 60... Cu viteza de legala pana il ploiesti ai face cam o ora si zece minute...eu fac cam 45-50 de minute...asta doar daca ma grabesc ca in rest...merg normal... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
QUOTE Acum sa nu intelegeti ca eu fac jumatate de ora pana in ploiesti...pentru ca nu este cazul...dar in loc sa merg cu 70 merg cu 90-100 si franez in fata radarului pana la 60... Hmmm...ai rabdare sa se mai invete politistii de la urmarirea de camere cum sta treaba, si apoi sa vezi ce amenzi or sa te viziteze. ..pentru ca daca te urmareste "ochiu legii" , iti calculeaza timpul intre porti, si daca scoate si media in afara peste limita legala...hmmm...e de discutat...inca nu e implementata facilitatea, dar se poate din soft...pentru detalii, vezi ca s-a ocupat o firma care incepe cu "alca..." ![]() |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
AMW |
![]()
|
asta este o vrajala...sincer...probabil ca o sa implementeze si pe asta...dar ca de obicei o sa o anunte cu surle si trambite...dar sincer nu cred
nu mai tineti minte atunci cand bagasera radarele astea ce zvonuri umblau...ca iti calculeaza media etc..sa fim seriosi...o sa imi dea amenda pentru ca am depasit MEDIA de viteza pe sectorul acela de drum?? Inseamna ca trebuie sa schimbe iarasi codul rutier..nu nene...m-ai luat pe radar...bravo tie...platesc amenda..imi iei permisu..etc...da ca vezi tu domne...media de viteza a fost mai mare decat ceea normala...si trebuie sa te amendez. Ma intreb cum vor lua permise pe MEDIE de viteza?!!? |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Stiam ca se calculeaza media la viteza in tunele pe afara. Dar e doar o informatie neconfirmata. Am respectat insa limita atat cat am umblat prin Europa la fel cum o respectau si ei... adica asa si asa. Se mergea cu 65 - 70 la ora mai peste tot. Singurele locuri unde reduceau erau zonele semnalizate corespunzator si unde se lucra la carosabil. Chiar daca era limita 30. Reversul: limita era doar cat era necesar. In rest nu!
La noi cum spunea cineva mai sus s-au facut unele drumuri mai late si mai bune ca sa te tina politzaii cu limita 50 sau mai rau, limita 20 pe distanta nelimitata. Cat despre aplicarea nediscriminatorie a legii....... in RO niciodata! nici daca vin politisti din UE. Ca se adapteaza si ei la legile locale. Sa nu uit! bine i-au facut celui cu viteza aia aberanta intr-o zona de limitare. Afara limitarile se pun doar unde si cat trebuie! This post has been edited by eugeniuz2004: 21 Sep 2006, 23:02 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
A-ti observat ce cuminte se circula acum pe DN1 de cand cu camerele? de ce? pentru ca omul stie ca acolo se afla "un sistem automat" care pedepseste greseala fara a fi interesat cine este soferul si cand de mare si influent este el.
HMMMMMMM....eronat si cam atat ![]() |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Cam drastica pedeapsa...
si io am fost luat de radar in Austria cu 180 in zona de limitare la 100 si in afara de amenda nu am patit nimic altceva. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:28 |