oglinzi laterale, sunt oare pentru autoturism
![]() ![]() ![]() |
oglinzi laterale, sunt oare pentru autoturism
byte |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Asta chiar e o intrebare. La mine, masina are, din fabrica, doar oglinda din dreapta panoramica, cea din stinga e normala. Daca stai sa te gindesti, chestia asta pare a avea o logica. La logan, daca nu ma insel, ambele laterale sint panoramice, normala e doar cea centrala. La o adica, fiecare combinatie poate avea avantajele si dezavantajele ei.
O solutie pentru tine, ca sa nu mai dai bani pe alta oglinda, ar fi sa-ti pui oglinda centrala panoramica. Eu asa am, asa m-am obisnuit; bate pina la stilpii centrali, elimina unghiurile moarte. ATENTIE, daca iti cumperi asa ceva, evita mizeriile de 6-7 lei; in general sint valurite si o sa te turbeze de cap. Verifica inainte sa dai banii: nu te uita la tine in oglinda, uita-te la obiecte indepartate, ca in conditii reale. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
ciubex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 August 06 From: Iasi ![]() |
Eu am dat vreo 5 roni pe o oglinda panoramica de interior si vad totul, am luat-o dintr-un bazar, deci nu e cine stie unde facuta, oricum, inainte de a o lua m-am uitat la ea cam din toate unghiurile, inclusiv asezata asemanator pozitiei pe care ar avea-o in masina. Acum de cele laterale m-am cam dezobisnuit sa ma uit in timpul traficului, doar la cea centrala.
|
--------------------
Dacia
1400 Break
1991 TLX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu la am din fabrica perfect plate, ca o oglinda de perete, asta e, m-am obisnuit, am avut lipita o chestie in partea de jos a oglinzii, nustiu acum cui ii zice, dar nu i-am vazut nici o utilitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
A trebuit sa-mi schimb cu totul oglinda din dreapta (furata) si nu am gasit decat panoramica. Cum si cea din interior este tot panoramica, voiam normala, dar asta este.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Sep 2006, 14:15) Da, pai asta e conform politicii Dacia de pe vremea aia: puneau si ei piese din care aveau. Cred ca exista, pe chestia asta, mii de variante de "echipare". De curind am vazut in service Dacia papuc nou-nout cu volan de SN. Un mecanic mi-a zis ca "pun si ei de care au in momentul ala". Concluzia: nu exista Dacie standard, cel putin la modelele mai vechi. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 11:53 |