Internet dial-up bun in Bucuresti?
![]() ![]() ![]() |
Internet dial-up bun in Bucuresti?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|||
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Din experienta pot sa-ti recomand http://www.fx.ro/fxhome.htm#
Il folosesc de trei ani si sunt multumit de ei. |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
FX a fost achizitionat de catre RDS si Astral. Eu am avut mult timp RDSlink si am fost multumit de el. Cred ca o optiune mai este si XnetGold.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Recomand ARtelecom pe care il utilizez de vreo 2-3 ani acasa.
Numar unic de acces national. Chiar nu suna ocupat si nu prea pica (nu stiu daca s-a intamplat de 2 ori in 2 ani). Pret acceptabil 7EUR+TVA, acces 24 din 24, cont e-mail de 5MB (+5Mb inca 2 EUR). Daca se utilizeaza mult internetul, deoarece pritenii nostrii de la RomTelecom au cam scumpit factura, recomand mai degraba acces prin CATV. Costa vreo 12 EUR/luna dar are alta viteza la up si download basca ca asta e tot. Nu mai platesti si factura de telefon. Doar pentru e-mail merge oferta astora de la ARtelecom. Si fx era bun dar acum este in reorganizare, i-au impartit baietii in 2 si i-au cumparat pe bucati, asa ca momentan sunt cam varza !!! www.artelecom.ro |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
RDS Link rules. X-Net-ul Gold e si el bun, dar e cam scump. O alta varianta rezonabila (si ca pret si ca performante) ar fi PcNet-ul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici Idilis (www.idilis.ro) nu e rau mai ales de cand au trecut la numar de acces national. Si nici scump. In plus, cartelele de 30 de ore (150.000 lei) sunt valabile 6 luni.
|
-------------------- |
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
1. Artelecom
2. Rdslink 3. 3xconturi FreeXnet :mrgreen: |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 16:37 |