Inca o Spernova Puturoasa :D
![]() ![]() ![]() |
Inca o Spernova Puturoasa :D
scirtocea |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Europa
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Stai linistit , ca este normal sa se incalzeasca maneta de la frana de mana si de la cutie , pt ca pe sub ele trece evacuarea:D
Cu puterea slaba , incearca functia "search" ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
referitor la treaba cu incalzirea, asa au obiceiul pardalnicele astea de masini sa se incalzeasca in zona traseului tevii de esapament teava care, din cate am inteles, ar fi destul de calda in timpul functionarii motorului. Cica ar exista si un remediu pentru problema: sa mergi cu motorul oprit.
Ref la lipsa de putere, cu probabilitate destul de mare fie injectoare infundate, fie catalizator infundat. Sau in caz nefericit, patinare de ambreiaj. Insa, asa cum au zis antevorbitorii mei, nu ar strica utilizarea functiei de search... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
zic eu : la masina puturoasa prima data o curatare a injectoarelor .....parerea mea !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(scirtocea @ 25 Sep 2006, 00:01) ...la putin timp 1-2 zile am observat ca masina nu mia vrea sa traga, trebuie sa merg mult mai turat cu ea fate de cum mergeam. Probleme la ambreiaj? Patinează? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bobalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa te uiti si sub masina , poate 'omul cu ranga' a sprijinit-o de catalizator , teava de esapament. Zic si eu...
|
--------------------
Dacia
SNova
- .
|
|
scirtocea |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 September 06 ![]() |
Va multumesc pentru sfaturile voastre, dar citindu-le au aparut noi intrebari cum ar fi:
1. Cum fac sa imi dau seama daca este patinare de ambreiaj 2. Pe unde este situat catalizatorul ala 3. Se poate da jos usor 4. Se poate desfunda 5. Se poate merge fara el pus 6. Daca e sa curat injectoare cum imi recomndati sa o fac (am inteles ca sunt mai multe metode) si unde. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Europa
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
6. Daca e sa curat injectoare cum imi recomndati sa o fac (am inteles ca sunt mai multe metode) si unde. curatare cu solutie de la ei din service (stiu ei) ...fa-o la Dacoserv Militari (sunt buni,cica!) |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Pina la curatat de injectoare, sufla filtrele de aer si benzina cu aer comprimat (sau schimba-le); pune un flacon de aditiv pt. curatat injectoarele (118k - Metro) si mergi la drum intins cu 80km/h pentru cel putin 30 minute.
Curata cu spary de contacte toate contactele spre bobina de inductie, bujii, relee, senzori ! Daca nu isi da drumul, poti sa te gindesti la o curatire de injectoare ! Spor. |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Salut! Ar mai fi o explicatie- roti infranate. Daca a schimbat placutele de frana e posibil sa ramana etrierii blocati-se mai intampla sa rugineasca pistonasele-cel putin la vechea Dacie se intampla frecvent. Verifica daca se incalzeste una din roti.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
dispeceru |
![]()
|
a curatat cineva catalizatorul pana acum ?
cum se face ? daca tre mers in service cat e manopera la asa ceva ? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Si eu merg pe roti franate. Poate nu a pus placutele cum trebuie. Puna mana pe jante fata si vezi daca sunt fierbinti, dupa ce ai mers cu masina....
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:38 |