Summit-ul Francofoniei, Harta strazilor inchise circulatiei
![]() ![]() ![]() |
Summit-ul Francofoniei, Harta strazilor inchise circulatiei
Marius81 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce bine ca nu stau la capitala!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
impresii? comentarii? cum se circula?
ca eu am venit azi cu metroul la birou... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Tot cu metroul am venit si eu la munca. Dupa ce am patit sambata am zis adio masina pentru saptamana asta, in caz ca nu apar probleme deosebite
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai n-a inceput de azi.
io am venit cu masina, un pic mai aglomerat ca de obicei, dar m-am descurcat. Jale o sa fie miercuri-vineri. Imi place ca dupa ce drumul taberei n-are metrou, troleele care fac legatura cu centrul (69,90,91) se suspenda ![]() It's gonna be fun. Mi-am alocat deja 2 ore pentru drumul la servici (cu masina, evident) dr. taberei -> dorobanti |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Noi cei care am venit cu masina la serviciu multumim celor care au renuntat la masina, azi dimineata s-a circulat foarte bine!
![]() ![]() Am facut urmatorul traseu: P-ta Victoriei - Calea Victoriei - Pt-a Unirii - Bd. Unirii intersectia cu Nerva Traian - de aici inapoi la Unirii - Universitate - Romana - Caderea Bastiliei - Pt-a Dorobanti - Barbu Vacarescu. Total timp de parcurgere: 40-45 minute. S-a circulat superb, trafic destul de lejer. Au ajutat si perechile de politisti prezenti la fiecare intersectie, ce-i drept. Pe 27, 28 si 29 am zis ca daca nu ploua merg si eu pe jos la serviciu (nu pe traseul de mai sus, totusi ![]() ![]() This post has been edited by padre: 25 Sep 2006, 09:51 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu-s din bucuresti, nu-s din bucuresti
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum a spus si Padre,
Multumim celor care azi au lasat masina acasa! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu stau in centru da' 30 de minute i-a luat tramvaiului in care eram sa treaca de intersectia dintre Lacul Tei si Teiul Doamnei.Cunoscatorii stiu! 182u' care s-a bagat pe contrasens direct in intersectie mi-a facut ziua! Incredibil da' un mini-Garcea pe un logan de la renumita sectie 7, aflat intamplator pe acolo, a reusit totusi sa elibereze intersectia cat sa treaca tramvaiu'. Apoi a plecat si baietii au luat-o de la capat
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare , poate e stupida. Avand in vedere ce sume se cheltuie cu toata chestia asta si mai ales faptul ca paralizeaza tot orasul - nu era oare mai usor sa ia baietii 30 de elicoptere de la armata , ii luau pe domnii demnitari de la aeroport si ii duceau pana la casa poporului fara sa deranjeze pe nimeni ? nu de alta da mie mi se parea mai logic asa - in plus nu mai erau nevoie nici de nu stiu ce dispozitive de paza si protectie ca in aer e mai greu cu atentatele
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(SerbanS @ 25 Sep 2006, 11:20) ii luau pe domnii demnitari de la aeroport si ii duceau pana la casa poporului fara sa deranjeze pe nimeni ? nu de alta da mie mi se parea mai logic asa Buey...n-ai inteles NIMIC. Asta e Summit-ul Francofoniei. Daca faceau cum ziceai tu, cum cardanu meu le mai arata la francofonii astia "micul Paris"???? Tiglele vazute de sus arata la fel in orice oras. Jos sunt detaliile. Traficul de azi din CJ parca este rezultatul Summit-ului ca-cofoniei din Bucuresti. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si unde aterizezi tu 30 elicoptere la Palatul Parlamentului?
In plus de asta vor fi f multe persoane, care se vor plimba si prin oras, sunt sigur, nu numai de la aeroport la Palatul Parlamentului si retur... Mai tre sa-i duci la hotel, la un magazin, la un restaurant... deh fiecare dupa preferinte. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
padre,
ai uitat de dame de companie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Macar asa se evita traseul cu dn 1, de pierdut nu au nimic de pierdut daca vad orasul de sus , oricum ma enerveaza chestia asta mai ales ca miercuri si joi am treaba pe dn 1 , sa vezi sistractie pe capul meu atunci
This post has been edited by SerbanS: 25 Sep 2006, 10:40 |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
padre |
![]()
|
Da, am uitat de damele de companie. Cel putin astea de lux vor avea de lucru zilele astea, sunt sigur. Lasa, in felul asta se mai apreciaza si leul, o sa observam masive schimburi valutare dupa sommet
![]() ![]() Miercuri trebuie sa particip la un eveniment care are loc la Marriot - sa vedeti atunci distractie! Prima zi, posibil ziua cu cea mai mare aglomeratie, multi nu vor renunta la masini, poate inultimele zile dupa ce vor vedea cat de naspa a fost ziua de miercuri. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Da' iesiti fratilor pe la Buftea sau pe drumul spre Targoviste - Pitesti si apoi iesiti pe DN1 dupa Otopeni!!!
|
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
SPORTivu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 21 April 05 From: Bucuresti ![]() |
azi s-a circulat super ok, eu cel putin de la Lizeanu am ajuns la Victoriei in 10 minute.... ( nu pe stefan cel mare, ATENTIE! ci pe stradutze ) Pe St cel Mare probabil ca faceam o jumatate de ora, cam asta e media la 8.30-8.45 dimineata, cand merg eu la munci.
This post has been edited by SPORTivu: 25 Sep 2006, 10:51 |
--------------------
Dacia
1300
1974 BMW E23 732i 1982
BMW E12 525A 1979 Aro 243 Militar 1979 |
|
mman2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 June 06 ![]() |
Azi nu a fost prea mult deosebit, nu a inceput inca nebunia. Deja Calea Rahovei (punct terminus unde am mers in dimineata asta) era aproape blocata, desi nu s-au inchis strazi. Si te gandesti ca o recomanda ca si zona de ocolire ptr 13 Septembrie.....
O sa fie frumos |
--------------------
Logan
Ambition
2005, 1.6 MPI
- B 52 HPH
|
|
CGB |
![]()
|
da' ce mari personalitati vin la francofonia asta, de se agita atata astia cu circulatie blocata, paza, protectie???
si pe banii cui se organizeaza toata "pierderea asta de vreme"? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lista tarilor membre ale organizatiei Internationale a Francofoniei aici. Dupa cum se poate observa avem aproape toate tarile africane. Ce ma intriga e ce cauta aici Albania, Bulgaria, Georgia, Cehia, Polonia etc
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
CGB |
![]()
|
pai ce lor le strica o plimbarica. haleala moca. receptii, chestii-trestii. un mic concediu.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
Pai cum, sunt cu totii francofoni, adica tuturor le plac frantuzoaicele
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
French kiss and stuff !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Iera mai bine cad era aglomeratie sa treceam cu bicicleta printre masini,
iar acum a trebuit sa ma asigur la fiecare intersectie. Abea astept 27 septembrie ca ie ziua mea si o sa plec din Bucicuresti ![]() Binenteles ca o sa plec de dimineata ca sa nu prind aglomeratia. |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
SerbanS |
![]()
|
de ce am impresia ca francofonia devine francofobie
![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 25 Sep 2006, 11:55 |
--------------------
Renault Symbol
|
|
CGB |
![]()
|
sa nu uitam nici de distinsii oaspeti din Malawi si Benin.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai, mai, nu fiti rautaciosi, daca nu era "cette sommet", nici nu stiau unde vine Romania...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
si cu ce ma-ncalzeste pe mine ca unu din Uagudugu stie unde-i Romania?
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu nimic, dar iti pierzi vremea cu ei pe www.daciaclub.ro, deci te intereseaza!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a mers la fel de greu ca in orice alta zi din saptamana... si eu tot in drtaberei stau. Ma gandesc la un metrou usor urmat de unul greu
![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:20 |