Chiar nu mai exista piese de calitate ?, Etrier stanga ...
![]() ![]() ![]() |
Chiar nu mai exista piese de calitate ?, Etrier stanga ...
mihaitza2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 MLS
- B85MLY
|
|||
byte |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
Si eu am avut o problema asemanatoare si am schimbat pistonasul de etrier si garniturile. La mine problema s-a rezolvat.
Te-ai uitat cum arata pistonasul cand au schimbat mecanicii aia garniturile? Mai poti sa cumperi un etrier cu totul insa e destul de scump ~100 lei de uzina, fata de pistonasul+garnituri de uzina sunt 16-18 lei. Oricum incearca sa rezolvi cat de repede pentru ca altfel s-ar putea sa apara si alte probleme (disc, rulmenti ...). |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Piesele mai sunt de calitate in ziua de azi dar cei care le monteaza sunt varza... nici macar nu stiu cu ce se mananca mecanica si ei se numesc deja mecanici...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Schimba pistonul, e max 20 de ron, si scapi de problema, nu are etrierul nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Schimba si racordul flexibil (furtunul) daca zici ca ai mers cu ea infranata, sigur e copt si se poate rupe si pe deasupra e foarte posibil sa fie infundat si sa functioneze ca o supapa ( intra lichidul in etrier dar nu mai iese), eu asa am patit.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Piesele nu sunt de calitate iar cei cale le monteaza fac totul de mantuiala ...
Schimba din nou toate garniturile si de data asta inlocuieste si pistonasul, este posibil sa fie ruginit sau sa nu mai fie lucios si acesta sa nu mai culiseze cum trebuie pe garnituri. |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
gabrielv |
![]()
|
g.a.b.i. Group: Members Posts: 26 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dreamer @ 28 Sep 2006, 11:40) Schimba din nou toate garniturile si de data asta inlocuieste si pistonasul, este posibil sa fie ruginit sau sa nu mai fie lucios si acesta sa nu mai culiseze cum trebuie pe garnituri. Mie mi-au aparut probleme dupa ce am schimbat placutele de frana vechi (erau cam subtiri) cu unele noi. Pentru ca cilindrul lucra acum in interior (lucra era mult spus) freca pe garnitura exact zona care era expusa la aer-apa (era ruginita) aveam pistonasul blocat si frecau placutele continuu pe disc. Dupa ce am schimbat garniturile si cilindrii (stg+dr) au mers ceas. (mi-au spalat cu simt de raspundere, curatat etrierul si canalul garniturii, iar spalat, suflat cu aer etrierii niste mecanici priceputi). |
--------------------
Dacia
1310
1983 TX
- B-23-HSO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:38 |