pretul corect, Supernova
![]() ![]() ![]() |
pretul corect, Supernova
catalin80 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|||
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
3500 euroi daca vrei sa scapi rapid de ea.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
3500-3800 cam asta este pretul, insa la tine apare o problemea mare si anume culoarea. Adica, fiind galbena, toata lumea o sa creada ca ai facut taxi cu ea si ca acum i-ai dat kilometrajul peste cap ca sa scapi de masina.
Asta nu ti-o spun din auzite ci din experienta proprie: eu mi-am vandut SuperNova Clima, galbena, 2001, 90.000 km. acum cateva luni, la sfarsitul lunii mai. Am postat anunturi pe Internet, m-au sunat instant niste samsari care erau interesati daca le fac o reducere de pret substantiala ca sa-mi cumpere ei masina. Eu le-am zis ca nu iar ei nu m-au mai sunat (usor off-topic, dar util: vezi ca exista un topic dedicat samsarilor, pe acest forum, parca in sectiunea Cafenea. incearca cu search, ca este f.f. util sa-l citesti). Apoi, am intrat la Dacia pe site si am luat lista tuturor dealilor din Bucuresti care cumpara masini la mana a doua. Rezultatul: singurii care m-au chemat la o evaluare au fost IPSO, Adras si SimpoTrans. Restul (Auto Marcu's, Meridian, DacoServ mi-a zis clar ca nu cumpara masini galbene, indiferent de masina, de starea ei sau de pret cerut). Am fost si la AAAauto unde am primit acelasi raspuns, ca nu cumpara nimic galben. Pana la urma am vandut masina la IPSO care mi-au dat pe ea 2900 de euro. Jegosii de la Adras si Simpotrans (cand zic jegosi ma refer la politica firmei, ca cei care au facut evaluarea s-au purtat ireprosabil cu mine) mi-au oferit 2000 de euro. Ca sa dovedesti ca nu a fost taxi (daca gasesti pe cineva sa te asculte) poti sa le arati ca nu ai in bord gauri pentru statie, aparat de taxat, cablu de antena si nu ai pe lateralul masinii abtibildurile de taxi. Astea le-am aflat de la taximetristi. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Daca nu trancane nimic prin spate o poti da cu 3800. Culoare nu este neaparat un inconvenient.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu cred, la noi culoarea galbena este un inconvenient major. Nu o sa te creada nimeni ca nu ai facut taxi. Eu am dat o Clima alba (comentarii ca nu e metalizata) cu 3500, samsarii neoferind mai mult de 3400. (ca cica cu 3800 ar fi dat-o ei)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
este o culoare problema...stiu, dar am luat-o in feb 2003 , ultimul lot ( care era de fapt pt export);acesta nu s-a materializat pt ca trebuia sa apara solenta. Pana la urma cred ca oricine isi poate da seama daca a fost taxi sau nu ( bancheta din spate e ca noua , 99% din drumuri le-am facut cu maxim 2 persoane) , spunea cineva mai sus de abtibildurile care se lipesc pe portiere, gaurile din bord pentru taxator , ceea ce cred ca este destul de greu de ascuns ( eu zic ca la o masina care a stat cativa ani cu un abtibild lipit, care ulterior a fost dezlipit, se vede clar diferenta de culoare ). Am mai auzit o versiune: "domne' e galbena ..trebuie sa mai lasi la pret" Dar ce ,eu am platit mai putin cand am luat-o ??? Acum , sa vad, ca pana la sfarsitul anului as vrea sa o vand si atunci o sa fie ..momentul adevarului
![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Tine de pret, daca e intretinuta masina, galbenul arata bine daca nu-i stricat ca la un jaf de taxi, sa nu uitam ca si pe vremuri se faceau dacii 1300 galbene si aratau bine, ce daca erau galbene ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
gibonu |
![]()
|
Avand in vedere ca vrei sa o vinzi pana la sfarsitul anului, ai avantajul ca poti sa tii de pret, ca nu este presat sa o vinzi repede.
Incepi sa dai anunturi pe Internet, prin ziare, eventual du-te cu ea in targ. Te avertizez ca vei intalni o gramada de oameni cu mintea ingusta, ca sa nu le zic altfel, care o sa-ti dea replica standard "e galben, deci a fost taxi" si nu vor tine in nici un fel seama de argumentele tale, referitoare la gauri in bord, abtibilduri pe masina, starea banchetei sau orice altceva. Asadar rabdare multa. Bafta si sa ne zici noua cand ai vandut-o. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ma bag si eu ca musca-n lapte.are si seful meu o solentza galbena,si am zis ca poate rezolvam impreuna problema vanzarii.eu m-am gandit asa.licenta de taxi este netransmisibila,cred.deci e pt o singura masina,pt o serie de sasiu.nu se poate verifica undeva,pt client,daca masina a facut taxi?asa ar scaps toti posesorii de masini galbene de problema asta cu "a fost taxi".voi ce stiti?
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
apropos,daca tot vb de supernove.are un coleg de-al meu,de fapt tatal lui o SN,Rapsodie,si vrea 3000 de euro pe ea.sunt tentat s-o cumpar.2001,42.000 km,cas+2 boxe(alea de fabrica),inchidere,proiectoare,verde metalizat,bare vopsite in culoarea caroseriei,tinuta in garaj,fara accidente....voi ce ziceti?merita?
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
La 3000 de euro io zic ca merita.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gibonu |
![]()
|
Despre licenta de taxi: in mod normal este inca o modalitate de a dovedi ca masina nu a fost taxi, insa te lovesti de reticenta oamenilor, care te scoate din minti, care nu vor sa asculte nici un argument, care iti dau replica standard ca galben = taxi, asadar nu ai cu cine sa te intelegi.
Despre SuperNova: nu ma pronunt in privinta pretului, vezi si tu cat e pretul pe piata. In schimb, iti pot spune ca este o super masina, fara nici un fel de gluma. Intretinerea este mai ietftina decat la Logan sau Solenza, iar fata de Logan 1.4, Super Nova se misca mult mai bine, adica este mult mai fasneata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
summa |
![]()
|
stiu ca e fasneatza,a avut si mama una.o clima.singurele probleme sunt tabla netratata si zgomotele(hayon,bord,fete usi,etc).am mai facut rost de niste bani,ma orientez spre un golf 3 sau un polo.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(summa @ 6 Oct 2006, 09:48) apropos,daca tot vb de supernove.are un coleg de-al meu,de fapt tatal lui o SN,Rapsodie,si vrea 3000 de euro pe ea.sunt tentat s-o cumpar.2001,42.000 km,cas+2 boxe(alea de fabrica),inchidere,proiectoare,verde metalizat,bare vopsite in culoarea caroseriei,tinuta in garaj,fara accidente....voi ce ziceti?merita? IA-O !!! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cataline daca esti unic proprietar o mare parte din problemele legate de culoare dispar.
Orientativ iti spun ca in primavara am dat un DSN confort alb, 73.000km, cu ceva urme de rugina (am preferat sa nu o vopsesc) si cu cateva imbunatatiri tehnice (radiator marit, cui solenza, boxe, alarma, catalizator nou, corp clapeta nou, cotiera) cu 3000 de E. Daca piata nu s-a schimbat mult intre timp cred ca un pret onest pentru masina ta ar fi undeva la 3500E. Totul e sa gasesti cumparatorul potrivit ![]() Eu am vandut-o doar cu anuntul in geam. In 2 saptamani de plimbat prin oras "m-a gasit" omu si nici nu am fost nevoit sa o dau pe internet. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Chiar azi am vazut in Publitim 2 anunturi care veneau chiar unul dupa celalalt in ziar:
SN 2001 pret 3600€ SN 2002 culoare galbena pret 2700€ ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Antonyo20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 22 September 06 ![]() |
Am si eu o SuperNova din 2001 ,9100KM...in cati bani spunetzi sa o dau???Este facuta pe comada in Uzina Colibasi...scrie Confort dar are eleron,casetofon,geamuri verzui,vopsea verde inchis metalizata,cutie de viteze Made in France,are tot ce trebuie in afara de jante aliaj si aer conditionat!!!In cat spunetzi sa o dau?A fost tinuta numai in garaj..este noua nouta..la 9100Km unic proprietar adik eu!!!
|
--------------------
Daewoo
Tico
2000 SL
- AG 22 SAT
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
4300-4400 ieuroi...hai 4500.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:37 |