drum lung, Bucuresti - Brasov - Timisoara si retur
![]() ![]() ![]() |
drum lung, Bucuresti - Brasov - Timisoara si retur
st0rm3ru |
![]() ![]()
|
||
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
De ce ocolesti prin alexandria? Bucuresti-pitesti-craiova-turnu severin-timisoara! Pe portiunea Brasov-Sibiu e naspa rau: poduri in lucru, drum execrabil!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
din cate stiu si intre severin si timisoara e drumul nasol, se lucreaza, gropi, semafoare
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=412...ndpost&p=670480 si o pagina inainte.... This post has been edited by sorin.aldea: 28 Sep 2006, 12:55 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Desi poate e mai lung, eu as merge pe varianta Bucuresti - Brasov - Cluj - Oradea - Timisoara.
Daca pe un drum mai scurt stai pe la semafoare, sint gropi etc, cam tot acolo ajungi la destinatie (ora la care ajungi, combustibilul consumat etc) |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
mai bine iau avionul si scap de durerile de cap! dar 220 Euro dus-intors la Tarom mi se pare enorm...
![]() QUOTE De ce ocolesti prin alexandria? Bucuresti-pitesti-craiova-turnu severin-timisoara! Pe portiunea Brasov-Sibiu e naspa rau: poduri in lucru, drum execrabil! e aproximativ aceeasi distanta Bucuresti - Craiova, drumul spre Alexandria este excelent si-l stiu perfect (am facut si in 50 minute cei 80 km), nu vreau surprize pe A1. ![]() This post has been edited by st0rm3ru: 28 Sep 2006, 13:22 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Drumul pana la timisoara a fost foarte detaliat discutat. Cele 2 variante sunt:
-buc-pit-rm. valcea, sibiu, deva-timisoara -buc pit,craiova,... Dupa mine primul ar fi mai bun dar mai aglomerat. PS-nu mi se pare chiar asa de lung drumul buc-timi si retur. |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
mie mi se pare lung pentru ca nu-l cunosc!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Dupa ce iesi din Deva, faci drumul stanga spre Lugoj, e ok, si mult mai scurt.
Eu as ajunge prin Rm.VL la TgJiu si apoi Petrosani, Deva... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Dar din tot ce aud Lugoj-TM e varza murata....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
itharangus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 24 December 04 From: tm ![]() |
Lugoj-Timisoara prin Recas e in lucru (vreo 4 bariere plus restrictii de viteza) mai ales de la Recas spre Timisoara e carpit insa nasol (nu mai mult de 70 la ora). Lugoj-Recas e OK (minus cateva bariere la Chizatau, Topolovat)
Lugoj-Buzias-Timisoara e mai bun (nici o groapa, sau bariera, insa e valurit rau) - tot cam o ora faci si pe acolo intre Lugoj si Timisoara. Intre Herculane si Lugoj se lucreaza si e cam batran drumul insa fara gropi (mai bun ca portiunea precedenta de la Lugoj). La fel intre Deva si Lugoj, drumul e carpit... insa batran... dar e mai putin aglomerat. De la Severin la Craiova am inteles de la niste colegi ca drumul e OK. |
-------------------- CLIO SYMBOL dCI 65CP 45kkm VERDE 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:08 |