Fileaza luminilea de la bord, cand calc ambreiajul :))
![]() ![]() ![]() |
Fileaza luminilea de la bord, cand calc ambreiajul :))
CiprianPJM |
![]()
|
||
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|||
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
uitate sub bord inn dreptul pedalei de ambreiaj sa nu iti frece cumva de instalatie .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(CiprianPJM @ 28 Sep 2006, 15:04) Cateodata cand calc ambreiajul mi se sting si reaprind cele trei lumini de la bord. Uneori fileaza si cand bag in marsarier. Se sting si se reaprind. [...] Care "alea trei lumini"? Te referi la lampile de avarie apa, ulei si (!)? Daca da, alea se aprind/sting in ritmul motorului la relanti cind ai ungere proasta, debit mic de ulei, relanti prea mic, ulei prost sau uzat. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Verifica legatura la masa a alternatorului!!!
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Daca iti palpaie- e bine, inseamna ca ai becuri care functioneaza...
La mine am renuntat sa imi mai fac probleme cand palpaie beculetele din bord, alea rosii (mai nou - nu mai palpaie, stau aprinse, deci e semn bun!)... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa ca cei care au chestii minore, ii rog s anu s emai planga, se poate oricand mai rau. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Criminala povestioara
![]() |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Se poate sa fie ceva in scurt sau contact nepermanent la firele de la bord sau de la blocul de lumini. Verifica toate firele si toti conectorii de sub bord. Ai grija ca poti sa iei si foc de la astea!
|
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Si eu patesc ceva asemanator, cand pun frana palpaie luminile din bord!
![]() This post has been edited by rs44: 1 Oct 2006, 11:46 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi palpaie numai iluminarea vitrinei, cele trei lumini verzi. Cred ca intr-o zi pun in aplicare ce vorbeam cu drlabs: bag masina in garaj (pe care deocamdata nu il am) dau TOT ce se chiama cablu electric jos de pe masina, iau schema electrica, bobine cu cabluri de fiecare culoare de care e nevoie, papuci si un cleste si refac TOT! M-am saturat de papuci care atarna prin bord si nu stiu de unde, de firicele care atarna si se ating de te miri ce prin hayon, pe sub capota, si de sarme care dracu mai stie de unde pleaca si unde se duc. Macar asa le stiu io pe toate. Poate ar dura o saptamana - doua, da` nu ar fi neplacut. Ar fi o solutie si o instalatie noua cumparata, da` satisfactia nu e pe masura. Si pe urma daca le fac eu, le fac pe lungimi potrivite, plus la plus, minus la masa si sigurante de tip nou, nu gloantele astea puse de la Colibasi, care nu se mai folosesc din anii '60.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
ghiccy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 9 June 05 ![]() |
eu zic sa-ti cumperi un releu de incarcare electronic si ai incheiat povestea...
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1.4 Li
- B 84 RNU
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
acele beculete de vitrina sint legate la pozitii; va trebui sa vezi de unde pilpiie: de la siguranta ce alimenteaza pozitiile care poate sa "joace" in suport, de la papucii aferenti acelei sigurante, de la blocul de lumini sau de la legaturile becurilor?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
CiprianPJM |
![]()
|
Se poate sa fie si de la siguranta. Se mai intampla sa nu imi faca contact (scuze de cacofonie) siguranta de la semnalizare. Daca e de la siguranta inseamna ca mi se sting toate luminile de pozitie, ceea ce ar fi destul de rau, nu si greu de reparat. Totusi e posibil sa nu se atinga cum trebuie unul dintre contactele de la vitrina, pentru ca si indicatorul de la sonda litrometrica functioneaza pe baza de pumn. Martorul de la combustibil nu se mai aprinde de ceva vreme, nu ca nu ar avea motiv dar cred ca s-a ars (probail ca s-a saturat sa tot stea aprins
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pilpiirea becurilor o da releul de incarcare daca este releu mecanic este posibil ca jocul contactelor din el sa fie prea mare sau sa fie diferenta intre + bobina inductie + baterie
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=496492 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
Nu palpaie in ritmul motorului, ci se sting si reaprind cand calc ambreiajul. Ca daca palpaiau ca la tramvai ma asteptam sa fie de la releu sau de la alternator. E mai mult ca sigur un contact imperfect sau un scurt.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
uita-te sus in stinga sub bord aproxmativ in dreptul releului de semnalizare sint doua siruri de cleme verifica starea lor sau uita-te si la firul care este intre contactul de la stop pe frina si sirul din dreapta de cleme vezi poate atinge sau s-a ros in dreptul pedalelor acolo pe firul ala ai + atita timp cit ai contactul pus si daca a atins de cablu de ambreiaj sau de vre-o pedala este posibbil sa dea la masa
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
O sa ma uit, multumesc frumos. Tot sunt liber saptamana asta de la lucru. P.S. Le cam stii p-astea cu electrica vad, nu te-ncurci.
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by bygy007: 12 Oct 2006, 22:22 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
Bravo tie, bine ca iti place! Treaba e asa: scurt nu cred sa fie, ca nu se aude, nu face plici, nu iese fum. Or un scurt la 12 volti si ceva amperi, cati or fi acolo, e al naibii de evident. Cred mai degraba ca am un contact imperfect. Nu mi se sting decat luminile de la bord, nu si cele de afara (pozitii, stopuri, faze).
This post has been edited by diaconuliviu: 15 Oct 2006, 10:12 |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Nu, doar iti sterg porcaria aia. Daca atit te duce capul...
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:00 |