Frana moarta. Urgent, va rog., Maine dimineata trebuie sa ajung la serv
![]() ![]() ![]() |
Frana moarta. Urgent, va rog., Maine dimineata trebuie sa ajung la serv
alexandrudicu |
![]()
|
||
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca se duce pedala de frana la fund fara nici o opozitie atunci pierzi presiune pe undeva: vreun furtun de frana, pistonas pe spate fisurat ceva de genul. Oricum e ceva ce e fisurat ca daca nu era mai aveai pedala dar slaba rau dar era. Am patit la dacie si tot asa in capatanat eram si eu ca nu are domne' cum sa fie furtun rupt sau ceva fisurat sau vreo garnitura fatata de tot si cand am fost la service numai in a doua si cu avarii puse a fost pistonas spate fisurat. Eu vazusem scurs lichid la roata spate dar am crezut ca garniturile.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai aerisit circuitul așa cum scrie aici?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Am rezolvat. Merge ca la Oltcitul meu cel vechi. Am aerisit instalatia pe la roata respectiva, insa pana nu am mers cativa zeci de metri cu ea, nu se observa nici o schimbare in pedala de frana, chiar daca am apasat de 400 de ori pe ea, si aerisit, pana n-am rulat cu masina nu si-a dat drumul. Acum merge OK.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Unde dracu se baga mufa aia de la senzorii placutelor?
Le-am schimbat si io azi si pana la urma am rupt firele alea ca n-aveam unde sa bag mufele. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Păi n-ai nici un fir pe acolo? Unul care să vină din bord? Vezi să nu fie rupt.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
"Unde dracu se baga mufa aia de la senzorii placutelor?
Le-am schimbat si io azi si pana la urma am rupt firele alea ca n-aveam unde sa bag mufele." Nicaieri, se lasa sa atarne ca la multi altii dintre noi. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 11:32 |