Probleme electrice bord, Martor baterie, ceas temperatura, benzin
![]() ![]() ![]() |
Probleme electrice bord, Martor baterie, ceas temperatura, benzin
Sir_Alex |
![]()
|
||
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
inprimul rind verifica sigurantele apoi daca totul este ok desfa bordul si uita-te la traseele de la ceasuri este posibil sa fie itrerupt urmareste in zona ceasului de temperatura trebuie sa aiba un+ un- si ce pleaca la sonda , baga mufele si vezi ca sigur lipseste +
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Partea proasta e ca e bezna acum si nu gasesc nicio lanterna. Ai idee, pot merge maine asa cu ea? I-am promis-o unui amic si are mare nevoie de ea maine.
Plus ca daca ar fi siguranta nu ar merge deloc banuiesc. This post has been edited by Sir_Alex: 30 Sep 2006, 19:32 |
--------------------
BMW / Dacia
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
depinde ce model de dacie ai . verifica sigurantele eventual releul de protectie daca ai nova .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
Nova GTi (2000 - cea cu caroserie de SN). Sigurantele sunt ok. Releul nu stiu cum l-as putea verifica.
|
--------------------
BMW / Dacia
2003/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:06 |