diploma de medic oftalmolog, echivalare in italia ?
![]() ![]() ![]() |
diploma de medic oftalmolog, echivalare in italia ?
Varu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.218 Joined: 29 May 06 ![]() |
Nu cred ca ti-o echivaleaza asa, pur si simplu. Nu stiu exact cum se procedeaza in Italia, dar in Olanda, absolventilor de medicina de la noi li se recunosc primii 4 ani de studiu, adica trebuie sa faca in continuare in Olanda anii 5 si 6 (pe care i-au mai facut odata in RO) apoi isi dau examenele (pe care le-au mai dat odata in RO).
Avand in vedere ca ambele sunt tari UE, cred ca se procedeaza cam la fel si in Italia. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am un amic care a plecat cu o bursa la master, in Italia, el fiind absolvent de drept la particular. Stiu ca s-a dus cu diploma la consulat si aia au trimis-o in Italia pentru echivalare.
Cel mai corect ar fi sa intrebe la consulat ce si cum. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:49 |