reparatie motor 1400 de dacie, ce piese trebuie
![]() ![]() ![]() |
reparatie motor 1400 de dacie, ce piese trebuie
damanu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999
- b-22-vcs
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
O cautare ai incercat? Sint "n" subiecte despre cutie si reparatie motor.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Trebuie schimbat absolut toate piesele uzate. stiu ca e cam ciudat raspunsul dar la o reparatie capitala, mecanicul desface masinaria, vede defectiunile, cumpara piesele de schimb, ansambleaza la loc, face proba, dai banu' si gata. toti sunt fericiti.
nu inteleg ideea topicului... sau poate vrei tu sa faci pe mecanicul si nu stii de unde sa incepi? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De ce ai dat banii pe un jaf ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
damanu |
![]()
|
masina a fost a lu taicamiu si i-am dat o suma simbolica pe ea pt ca el si-a luat logan.am luat-o ca o stiu cam ce are si ca are gpl.nu vreau sa fac pe mecanicul,am facut topicul deoarece am auzit ca se poate monta chiuloasa de renault 5 alpine pe motor de 1400 si poate vreunul dintre voi stie cum se face sau imi poate da niste detalii.ca daca tot fac motorul sa il fac mai sprinten un pic
![]() |
--------------------
dacia
1310
1999
- b-22-vcs
|
|
ciubex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 August 06 From: Iasi ![]() |
Eu in primavara asta am dus in service la refacut motorul de 1397 cm3 (1400) la o Dacie Break din 1991. Am platit atunci cam 13 milioane si ceva in total, cu tot cu manopera si asta fara sa-i modific ceva din carecteristicile tehnice initiale ale masinii. De fapt reparatia a constat in principal in "segmentare motor" pe langa asta au mai fost si altele, ce tin de aceasta operatiune, garnituri, furtune etc.
Sper sa-ti faci o idee despre costuri in cazul tau. |
--------------------
Dacia
1400 Break
1991 TLX
|
|
damanu |
![]()
|
merci ciubex,pe mine nu am intereseaza costul,ma intereseaza daca pot sa-i pun alte piese (de renault sau alte marci)pentru o viteza mai mare,demaraj mai bun.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- b-22-vcs
|
|
damanu |
![]()
|
sau stie vreunul dintre voi daca se poate monta o cutie de renault fuego pe dacie?
|
--------------------
dacia
1310
1999
- b-22-vcs
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Mie mi se pare ca tu chiar nu vrei sa muncesti de loc .. ce ai vrea sa iti spuna lumea? sunt topicuri deja deschise pe aceste subiecte nu trebuie decat sa incerci sa cauti "INCERCI" si sigur vei gasi. Sunt pareri diferite dezbatute pe cateva pagini ar trebui sa le citesti pe alea mai intai sa iti faci o parere . Desi eu sunt mai mult ca sigur ca topicul pe care l-ai deschis aici e deschis la "vrajeala". Mai intai ia si te documenteaza "fa-te un pic mecanic " vezi ce si cum se rectifica ce modificari trebuiesc facute pentru a pune acea cutie si chiuloasa. Hai pune burta pe forum pierde o zi doua si citeste tot ce misca pe aici si dupa aia vino cu intrebari serioase.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(ciubex @ 4 Oct 2006, 17:05) Eu in primavara asta am dus in service la refacut motorul de 1397 cm3 (1400) la o Dacie Break din 1991. Am platit atunci cam 13 milioane si ceva in total, cu tot cu manopera si asta fara sa-i modific ceva din carecteristicile tehnice initiale ale masinii. 13 milioane doar pentru segmentare motor? ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pune mana si fa-ti masina macar ca una stock !!! Ca si asa e o operatie laborioasa ...
1. RK motor; 2. RK cutie de viteze; 3. poate si ambreiaj; Iti dai seama ca mecanici care sa se priceapa si la Renault Fuego si la Dacie, chiar daca sunt masini trecute de prima tinerete, nu prea se gasesc ... si chiar daca s-ar gasi nu cred ca si-ar pierde vremea cu asa ceva ... Asigura-te de stabilitatea masinii per ansamblu cu amortizoare, articulatii, rigiditatea caroseriei, etc., ca degeaba ii pui motor de F1 daca iti zdrangane totul prin masina cand dai intr-o groapa. Iar ca fapt divers, sa stii ca si motorul ala de fabrica este capabil de ceva performante daca i se pun consumabile de calitate si la timp. Asta era o meteahna a noastra a posesorilor de Dacie: "lasa ca merge si-asa" care ni se trage de pe vremea cand nu se gaseau piese de calitate (decat "pe sub mana") si omul era obligat sa improvizeze cate ceva ca sa-si aduca sacii cu struguri de la vie ... numai ca intre timp lucrurile s-au mai schimbat si au aparut si Dacii 1310 care trec lejer de 120.000 fara RK, daca sunt intretinute ca la carte ... Sanatate ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:39 |