nu am curent la mashina
![]() ![]() ![]() |
nu am curent la mashina
yonutz84 |
![]()
|
||
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
verifica sigurantele si vezi sa nu ai un scurt pe undeva. Ai grija sa nu iei foc
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
ca tot tine de partea electrica....pe unde se afla intrerupatorul acela la lampile pentru marsalier? ca ba merg ba nu merg...
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
am verificat toate sigurantzele is bune
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
alezz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 17 April 04 From: Bucuresti ![]() |
se afla undeva in cutia de viteza smile.gif
|
-------------------- |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
[quote]
am schimbat firul de - de la electromotor [/quote] de la baterie pleaca spre consumatori: un - gros care se leaga la masa masinii (si nicidecum la electromotor) un + gros care se leaga la electromotor si alimenteaza numai electromotorul(exclusiv solenoidul); un + ceva mai subtire ce alimenteaza toti ceilalti consumatori; intrucat tu nu mai ai nici un gram de tensiune inseamna ca este intrerupt al doilea + sau (mai putin probabil ) legatura la masa. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
deci mai exact nu ai lumini deloc?sau curent deloc in toata masina??
din ce an e masina?desfa cochilia volan si vezi ca pe acolo ai niste conectori(mufe), iar daca masina e mai veche, din anii 80 vezi ca are ceva patrat ca un fel de punte redresoare..nu stiuce rol are aia, dar am intilnit la un amic chestia aia care avea contactele proaste..si le-am refacut ssi gata mergea... |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote]
ca tot tine de partea electrica....pe unde se afla intrerupatorul acela la lampile pentru marsalier? ca ba merg ba nu merg... [/quote] Se afla pe partea dreapta a cutiei, in sensul de mers inainte. Baga mana sub acumulator si pipaie carcasa cutiei de viteze, o sa gasesti mufa care intra in sonda. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
e din cauza bilei din sonda sau chiar papucii
daca e gripata bila iti dai seama ca nu cae mereu contact |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
[quote]
Se afla pe partea dreapta a cutiei, in sensul de mers inainte. Baga mana sub acumulator si pipaie carcasa cutiei de viteze, o sa gasesti mufa care intra in sonda. [/quote] L-am gasit...merci. Era un papuc de vina. Nu prea facea contact. :wink: |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP
|
|
yonutz84 |
![]()
|
s-a rezolvat merci mult era firul ala mai subtzire+ acum merge biggrin.gif
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:22 |