nova 98, probleme cutie
![]() ![]() ![]() |
nova 98, probleme cutie
DYZ7Y |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova - 1.6 Carburator monocorp 1.4
1998
|
|||
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
eu cred ca este timoneria.la mine asa a fost.sunt la imbinari niste bucse din plastic care se duc draku.
acum am probleme in cutie.sa vad ce surpriza imi face mecanicul... |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
timoneria ei nu costa mult cam 35 ron si cam 25 munca daca ai rampa cam 10 min munca
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Draga posesor de nova. Poate fi si ce spun colegii mai sus, dar un motiv mai plauzibil ar fi urmatorul.
Jos, in cutia de viteze de nova, duc doua tije. Acele tije au prin interior niste bucse care se uzeaza. Te duci la un strungar cu reteta pe care ti-o voi trimite eu, sa ti le faca dintr-un otel mai al dracului, si cu multa truda si chinuiala, o sa-ti iasa treaba foarte buna. Eu asa am fost sfatuit la vremea mea, niciodata nu am montat asa ca nu ma pot pronunta, dar se pare ca asta e cauza. |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
posibil sa fie tijele acelea dar doar una cea din stanga parca are legatura directa cu cutia cealalta fiind in afara cutiei
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:06 |