Renault 19( ce parere aveti ? )
![]() ![]() ![]() |
Renault 19( ce parere aveti ? )
Bogdan_1981 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Salut!
Ma bucura nespus faptul ca astepti rapunsurile noastre care nu vor veni niciodata pentru ca nu stim ce caracteristici are masina! Fiecare motor, fiecare tip de caroserie dispune de un set specific de probleme. Cu placere! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cauta pe net specificatii
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Bogdan_1981 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 30 May 04 From: Bucuresti ![]() |
oare tre sa fiti chiar asa de rautaciosi ??mai ales tu domnu' moderator.
eu am cerut o parere si atat . ce te deranjeaza faptul ca un Renault 19 e o masina mai buna decat Solnita ta pe care presupun ca ai cumparat-o de noua si nu face nici jumate din cat ai dat pe ea ??? nu te supara dar credeam ca libertate de a vorbi ( frumos , civilizat si fara a supara pe altii ) e la ea acasa pe acest forum . DE CE SA NU VINA RASPUNSURILE ALTORA? TRE SA DISCUTAM NUMAI DE PARASOLARE , TRAPE , 150 CP SI POATE CHIAR MAI MULTI PE DACII 1300,1310,.. , 4 CARBURATOARE...ETC ??? eu zic ca ar trebui sa ne mai largim orizonturile si sa vedem putin mai departe decat de "propria curte" . ne amagin si ne imbatam cu apa rece . multa bafta si sper ca nu am deranjat pe nimeni ! ( sunt pe stop biggrin.gif ) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:50 |