pedala acceleratie se balangane pe orizontala
![]() ![]() ![]() |
pedala acceleratie se balangane pe orizontala
woth |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu stiu exact daca e vorba de surub sau de nit (caci num-am uitat niciodata) ... dar nu e grav .. se poate rezolva foarte simplu ...
Vezi ca pedala de acceleratie are o forma de "balansoar" pus pe verticala .. punctul de prindere se afla pe la jumatatea tijei ... uita-te si tu la pedala si ai sa iti dai imediat seama ce si cum smile.gif .. Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Pedala se prinde in 2 suruburi.Daca sunt stranse,eu zic ca e normal jocul,si la mine face asemanator. biggrin.gif
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
DnI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 22 November 03 From: bucuresti DR.TABEREI ![]() |
|
--------------------
.
.
. Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi ex. Reno 5 GT TURBO ex. Opel Calibra C20XE |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine are un mic joc de cativa milimetri. Dar eu zic ca e oarecum normal, date fiind pozititia si forma ciudata ale tijei.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Raggaeman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
si pedala mea are un joc de vreun cm 1.5 cm pe orizontala si mai e si indreptata mult spre exterior. Are ceva daca o indrept, sau e mai bine sa-mi cumpar alta? Asta e atat de veche incat are si gaura in ea :cry:
|
--------------------
dacia
1310
- ph-04-lja Se poate si mai rau...dar si mai bine!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai 1,5 cm e destul de mult. Si daca zici ca e si gaurita mai bine cumpara-ti alta, nu te mai complica cu asta veche. Daca nu vrei, poti sa ii mai stangi surubul si sa o indrepti putin.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
La mine are un joc de aproape 3 cm, o ridic cu mana perste nivelul celorlalte pedale, si apopi cand ii dau drumu, cade singura 3 cm, sub nivelul celorlalte pedale.
Care ar fi problema????//? Inca ceva, aseara si azi-nopte cu motorul rece, la plecarea din parcare in treapta I, II, III se auzea un ZGOMOT FOARTE CIUDAT, parca ar sfarai ceva si ar sufla cineva apa intr-o oala cu un furtun.... E pentru prima oara cand face asa ceva. Va rog ajutati-ma !!! |
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
Liviu |
![]()
|
||||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Trebuie sa iti reglezi cablul de acceleratie. Daca te uiti sub filtrul de aer de la motor (in partea dreapta) ai sa vezi cablul de acceleratie care are un sistem de reglaj (de intindere) cu o siguranta care intra pe un corp cilindric din plastic. Scoti siguranta , tragi de cilindrul ala din plastic pana se intinde cablul si apoi pui siguranta la loc. Daca ai sa te uiti te prinzi imediat care e sistemul.
Aici intervine patinarea unei curele din motor ... se rezolva prin intinderea sau inlocuirea curelei respective (cel mai probabil e vorba de cureaua de la alternator. Bafta! |
||||
--------------------
.
.
.
|
|||||
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
Cu pedala o sa o rezolve azi, dar cea de-a doua problema sigur trebuie sa ma duc in service.
Multumesc pentru sfat. |
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:22 |