DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ajutor, set motor de schimbat

kato
post 17 Oct 2006, 15:39
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: barlad

va salut pe toti! sunt foarte nou conducator de dacia si deja simt ca ma urc pe pereti (la servici conduc zilnic un matiz si credeam ca stiu ce este o masina). rezolv o problema apar 200. sper sa ma puteti ajuta voi cu un sfat.in momentul de fata trebuie sa schimb setul motor. mentionez ca am cautat pe site informatii. in barlad am gasit urmatoarele preturi la set motor (dacia 1397-1994):
1.prems- 3.160.000
2.colibasi-2.710.000
3.top nek- 2.730.000
4.setcar 3.280.000
5.bonus niste seturi care nu-mi inspirau incredere, iar de uzina preturile sunt la 5.800.000
intrebarile mele:
1. ce se merita dintre optiunile date (optiunea de uzina la pretul acesta cade din motive financiare)?
2. preturile sunt deplasate in barlaf?
3. gasesc preturi mai bune in IASI (si mai ales UNDE)?
p.s. va multumesc anticipat

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gti98
post 17 Oct 2006, 17:01
Post #2

Membru autentic

Salut!
Am schimbat si eu (ma rog, la masina lui socru-miu) set de 1400(prin august); am cam 1000km cu el.
A fost ceva gen set-car, vreo 280 RON (la Racemi, langa Bazar).Setul "de uzina" era peste 500 Ron. Parerea mea e ca diferentele de pret fata de Iasi (uitai sa mentionez ca sunt din Iasi, daca nu e destul de clar) nu mi se par semnificative. Conteaza cum se face montarea (in primul rand a boltului in ochiul bielei) Manopera m-a costat 250Ron. La astea se adauga ulei, filtru ulei si o supapa care era nasoala la coada si a trebuit schimbata. Posibil sa trebuiasca sa mai schimbi vreun furtun imbatranit (sau mai multe) Se mai verifica starea supapelor si a chiulasei (sa nu fie stambata de la eventuala supraincalzire). Asa ca nu se stie ce mai apare. Vezi in ce stare ai arborele cotit + cuzinetii!!
Bafta!!

This post has been edited by gti98: 17 Oct 2006, 17:04

--------------------
Dacia Nova GTI GTI 98 - IS 57 ENB
+
madcos
post 17 Oct 2006, 21:39
Post #3

Membru autentic

From: CONSTANTA

wink.gif
cand am vrut si io calitate, am luat set de origine.la montaj, un bolt avea un capat mai mare.desi era pistonul rosu, boltul nu a intrat pana la capat.am batut in bolt pana s-a spart pistonul.
deci ce ma, va credeti in razboiul stelelor.mici,pizza,d-astia...

--------------------
NOVA GT NOVA GT - CT 06 UDH
+
FLP
post 17 Oct 2006, 22:48
Post #4

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

recomand secgmenti goetze ... biggrin.gif, BTW, lasa barladu frate... eu sunt barladean si eu am mers sa imi schimbe servofrana la un service si mi-au bagate ate in jigleu de relanti, ce sa mai , si-au batut joc de mine... pot sa iti spun multe despre despre serviceuri din barlad, despre fiecare in parte, cauta`ma pe mess si vb

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 14:35
Forum Renault