Ezitare scurta la accelerari bruste, sa fie benzina sau vreo dereglare?
![]() ![]() ![]() |
Ezitare scurta la accelerari bruste, sa fie benzina sau vreo dereglare?
Cruiser |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF 3 GTI
1996
- MS-50-GTI VW Golf 3 GTI 2.0l 8v 115 HP
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Aici problema tine de reglaje. Carburatorul in special. Asa face si a mea.
Verifica pompa de benzina, si mai ales pompa de repriza, CNC. Hai noroc! |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
blackmamba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 October 06 ![]() |
Am si eu cam aceeasi problema. Plec cu ea din parcare, merg 10-15 min fara probleme pana la primul stop. Dup-aia daca plec se ineaca rau si mi se opreste motorul. Sa fie de la benzina ca am ramas fara intr-o zi si ca sa nu fac pana prostului am pus dintr-o sticla pe care o aveam in portbagaj de la primul proprietar. (Am masina abia de 2 saptamai). Benzina bag de la Rompetrol Premiun Plus... Ceva sugestii
|
--------------------
Dacia
Berlina
1997
|
|
D2ani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 21 February 05 ![]() |
sal blackmamba: verifica daca cuiul poantou inchide bine si nivelul din CNC. verifica daca nu ai returul de benzina infundat. eu am patit-o ...per total o curatare a carb si a jigloarelor ar fi bine sa faci,este posibuil sa-ti fi tras mizerii de prin rezervor .
|
--------------------
dacia
nova gt
1998
- b16rgw
|
|
Cruiser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 September 05 ![]() |
N-am avut vreme sa merg pe la mecanic, dar de dimineata am facut o tura pe E60 din Tg. Mures pana la Sighisoara. Am tras putin de masina, pe 3 dealuri (treapta a 2-a pana la 60, a 3-a pana aproape de 80 la ora), am fugit in linie dreapta cu 120 la ora. Sa vezi minune. Nu mai face deloc asa cum descriam in primul post. I-a venit mintea la cap. Poate ca era ceva infundat. Sa speram ca n-o sa mai patesc din nou.
Oricum, cu prima ocazie, urmeaza o curatare asa cum s-a spus aici, si o verificare atenta. Multam. |
--------------------
VW
GOLF 3 GTI
1996
- MS-50-GTI VW Golf 3 GTI 2.0l 8v 115 HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:13 |