Maneta bloc lumini
![]() ![]() ![]() |
Maneta bloc lumini
alex2000 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 29 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
radum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 June 04 From: Brasov ![]() |
Maneta aia e tinuta in respectivele pozitii de o clema de plastic, gatuita la mijloc. In momentul schimbarii fazelor, tija manetei trece peste repectiva gatuire. Daca cedeaza clema, maneta se deplaseaza f. usor. Clema din aia eu nu am gasit nicaieri, a trebuit sa schimb blocul de lumini.
|
-------------------- |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
ceva asemanator am si eu...rezolvare (sa nu mai dau vreo 500k lei) am bagat un carlig de rufe rupt sub ea, astfel nu am cum sa stau numai cu pozitii, dar sta tot timpul la faza scurta, iar lunga nu prea o folosesc, ptr. ca nu prea merg noaptea pe extraurban...la itp binenteles am scos-o de acolo...
Cand o sa am destui bani ptr. un bloc nou o sa-l schimb cu totu', dar momentan pe lista e o varuiala si antifonare..... Asta e...cu plasticele care nu se dau si separat..un alt exemplu e membrana de la supapa pentru dirijarea aerului la aeroterma de la cn....etc... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
SPAWN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
nu pre cred ca ai cum sa repari chestia aia.va trebui sa iei alta ca asa fac astia la dacia numai lucruri de calitate :vmad:
|
-------------------- CU DACIA DEVII MECANIC LA SIGUR
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
si eu am la fel, probleme... din cate se spune, autorizati sau nu, trebuie inlocuit blocul de lumini - la 1320 e cam 600-800 000 lei, la a mea DN intre 1400000-1600000 lei...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
la preturile astea iti vine sa nu mai dai flashuri celorlalti cand vezi radarul la drum :cry: ,sa nu uzezi maneta
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
RIon |
![]()
|
asa-i...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
[quote]
la a mea DN intre 1400000-1600000 lei... [/quote] Asa mult ?? :shock: Acum vreo 2-3 ani era 600k. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
RIon |
![]()
|
Astea-s preturile in Cluj, daca tu gasesti mai ieftina si sa nu fie no name, anunta-ma si pe mine.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote]
Am o problema cu maneta de la blocu de lumini. S-a rupt ceva pe acolo si acum nu mai are 3 pozitii, ci o poti da cat de sus / jos doresti. Sta cat de cat in pozitia in care o lasi, da mai si cade, ca noaptea ma trezesc cateodata cu farurile stinse. Stiu ca in general blocul de lumini nu se repara, dar aici nu cred ca e vorba decat de niste arcuri amarate. Stiti cumva daca se poate repara asa ceva? [/quote] Am eu un bloc de lumini pentru berlina functional partial (nu stiu cat de partial, l-am primit mostenire de la fostul proprietar al masinii), dar are in mod sigur clema aceea cu probleme. Daca te intereseaza, ti-l ofer gratuit, poate poti sa iei din el ce iti trebuie ca sa-ti rezolvi problema. Da-mi MP daca il vrei. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Rion, eu am dat 600k anu trecut in tirgul Vitan. Era vreo 8-900 in Iasi :twisted:
Mai verifica si in alte magazie preturile :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:46 |