Recuperare bani pt RCA la masina radiata, cum procedez?
![]() ![]() ![]() |
Recuperare bani pt RCA la masina radiata, cum procedez?
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
iti vor cere o dovada cum ca ai radiat masina de la fisc. mai trebuie sa faci o cerere scrisa cum ca "am radiat masina xxxx in data de yyyy. Masina era asigurata cu polita RCA cu nr zzzzz intocmita la data de mmmm, valabila pana data nnnn si doresc recuperarea valorii aferente perioadei yyyy-nnnn"
|
-------------------- |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
si modalitatea prin care vrei sa primesti banii. (cont bancar, card, etc)
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am aceeasi problema...Dovada ca am radiat o am, dar asigurarea am dat-o cumparatorului, dar am chitanta. Trebuie neaparat asigurarea ?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Dintr-o experienta foarte recenta, pentru a va menaja neuronu'
![]() - Nu va foloseste la prea mult (adica la nimic) documentul de la fisc sau oricum, pana obtineti acea "adeverinta" cu radierea va mananca gaia, chitanta cu "taxa suplimentara" sau cum apare pe taxa de scoatere din evidenta fiscala nu-i buna ca nu scrie explicit la ce se refera !!!! - Faceti copie sau cereti copie CIV de la cumparator, pe care sa apara proprietarul vechi-nou si stampila de la politie (aia mica, jos in stanga) si primiti banii, altfel nu cred! ![]() PS Eu am avut polita de asigurare si cartea verde (nu am avut cuponul) asa ca nu stiu exact daca trebuie sau nu! This post has been edited by adi_ar: 27 Mar 2007, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pe mine nu m-au intrebat nimic despre daune!
Este posibil sa stie ei ca-i fara daune, doar esti "clientul" lor, nu?! Aici este vorba de incetarea unei relatii contractuale, ce-a fost a fost, nu pot sa conditioneze - ei au platit daune pentru perioada cat ai fost asigurat! Daca asa s-ar pune problema atunci sa faca bine sa incheie asigurarea pe masina si sa se transmita asigurarea noului proprietar si cu asta basta. Eu cred ca , daca ti s-a cerut dovada ca nu ai despagubiri pe RCA-ul respectiv, este doar o incercare de a nu-ti returna banii pentru restul perioadei, eventual pot sa faca o proportionalitate intre plafonul de despagubire si perioada asigurata, respectiv sa nu returneze nimic daca, sa zicem, ai avut asigurare pentru 1/2 ani si ai "papat" 1/2 din plafonul anual, dar nu stiu sa existe prevederi in acest sens. Pana la urma tu platesti anticipat riscul, nu faci "economii" pentru reparatii ! A incetat polita, asiguratorul nu mai "acopera" nici un risc! Stie altcineva mai mult !?? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a recupera banii pe RCA in urma radierii masinii sunt necesare urmatoarele:
- cerere (indicand modalitatea se doreste sa fie primiti banii) - tichet RCA in original - copie xerox dovada radiere (copie contract vanza-cump + copie certificat fiscal de la Adm Fin) - lipsa daune platite pe RCA-ul respectiv (asta o verifica chiar asiguratorul in evidenta lui interna); daca exista daune platite sau in curs de plata nu se poate recupera nimic, deci demersul nici macar nu trebuie initiat. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:31 |