Inchidere centralizata, schema electronica
![]() ![]() ![]() |
Inchidere centralizata, schema electronica
mad2max |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 January 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1996 T 1,6 L
- CT-04-ETP crush master
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
http://www.the12volt.com/doorlocks/page3.asp
Schema uzuala e cea de-a patra. Berea o s-o dai cand vin la anu' la mare... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nenea.. am luat eu din cora un set de inchidere centralizata.. imi trebuiau actuatuarele numa.. am modulu intact plus schema.. le donez daca ai drum prin bucuresti sau platesti taxele de transport. ok? nu am ce face cu el.
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
mad2max |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 6 January 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(GoGu @ 25 Oct 2006, 12:04) http://www.the12volt.com/doorlocks/page3.asp Schema uzuala e cea de-a patra. Berea o s-o dai cand vin la anu' la mare... ![]() Sar'na de raspuns. Nu inteleg nimic de la ei , oricum, o sa desfac una de la un prieten si o sa vad concret despre ce e vb. Multam' |
--------------------
Dacia
Nova
1996 T 1,6 L
- CT-04-ETP crush master
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
sunt 2 relee, legate cum vezi acolo.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
pls help! am o inchidere centralizata cu telecomanda, are tot cei trebe mai putin manualul de instalare.
care fire vin la actuator? firele pe mufa sunt: rosu + negru - albastru ? verde ? roz -lumini semnalizare alb ? maro ? alb ? maro ? multumesc!!! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
GoGu |
![]()
|
De obicei, nu bag mana in foc la actuatoare merg firele verde si albastru.
Alb si maro ai 2 perechi cumva pt. faptul ca, undeva, sunt splitate? De obicei astea sunt firele suplimentare ce merg la actuatoarele cu 5 fire (pt comanda cu cheia a inchiderii centralizate) iar perechea suplimentara alb/maro e pt. comanda de catre alarma a inchiderii centralizate (cand se pune alb la masa se incuie, cand se pune maro la masa se descuie, sau invers, determini empiric). Empiric se determina si cum pui firele verde/albastru la actuator, ca am avut surprize, am legat odata inchiderea la o masina culoare la culoare si o usa se incuia in timp ce alta se descuia... ![]() PS esti sigur ca roz e semnalizare? Ca poate e plus dupa contact... PPS: nu raspund daca prajesti ceva pe acolo ![]() This post has been edited by GoGu: 26 Jan 2007, 22:01 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
gata rezolvat, ala roz e pt semnalizari ca a fost singuru care lam probat inainte si a mers, nu avea cum sa fie la +contact ca e doar inchidere centralizata cu telecomanda nu si alarma...
thx |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:06 |